Корнелия Нинова: Българи, не целувайте ръка на никого! Бъдете свободни хора!

Ninova BSP

“Не целувайте ръка на никого. Бъдете свободни хора. Обръщам се към онези българи с десни убеждения, които са вдигнали девиза: „Да не позволим БСП да управлява държавата”. Питам – кого подкрепяте? Бившите комунисти ли, които се отричат от миналото си и себе си в името на властта?!”.

Това написа в социалната мрежа Facebook лидерът на БСП Корнелия Нинова след среща с обществеността в Правец.

Borisov Ninova

“Човек, който се отрича от баща си, ще се отрече и от Отечеството си. Имате право да избирате между човек, наричащ нас “кръвопийци, комунисти, деца на комунисти и наследници на комунисти”. Самият той е бивш член на БКП. Той е напуснал службата си в МВР – само и само да запази членството си в БКП и сега е обграден от такива хора, бивши партийни секретари.

Цецка Цачева, Красимир Велчев, Менда Стоянова – все партийни секретари. Лиляна Павлова – внучка на партизанин, а Росен Плевнелиев – секретар на Комсомола в Благоевград.

Българи, съгласни ли сте да ни управлява човек, който в името на личния си интерес се съюзи с партия ДОСТ? Тя изпълнява чужди интереси в България. Тази партия подкрепи Цецка Цачева на президентските избори”, пише лидерът на БСП.

Подобни публикации


loading...
  1. Че лошо ли е да симпатизираш на бивши комунисти?

  2. Само БСП Смело напред, Успехи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme