Водачът на листата за региона на Стара Загора Драгомир Стойнев: Кандидатите за депутати на “БСП за България” са честни и достойни хора

rsz_kandidati_na_bsp_za_deputati_region_stara_zagora

“Кандидатите за парламента от листата ни са експерти, които ще победят опонентите си по всички политики, ако участват в дебат. Отборът ни е от честни и достойни хора, професионалисти в своята област, които могат да защитават България”.

Така водачът на листата за региона на Стара Загора Драгомир Стойнев представи кандидатите за народни представители на „БСП за България” в залата на читалище „Искра” в Казанлък. В листата са и шестима кандидати от града – Васил Самарски, Пламен Караджов, Донка Симеонова, Моника Динева, Спас Момов и Теодора Иванова.

Драгомир Стойнев заявиIMG_2763: “Сред нас има експерти в различни сфери, ние нямаме проблем да дебатираме. Програмата ни е алтернатива за България. В нея залагаме на българското производство, на българския потребител. Не случайно искаме всеки български предприемач до 35 години, който е създал собствена фирма и желае да сбъдне тук мечтите си – две години да не плаща данък печалба. Когато спечелим изборите, създаваме Държавен фонд „Индустрия”. Средствата от него ще бъдат насочени към създаване на мощности за производство в слабо развитите региони. Фондът ще подпомага именно българските предприемачи”, каза Стойнев.

“БСП променена тръгва да променя и държавата. Това ни дава и самочувствие. Болезнените промени в партията означават обновление и нова енергия, която прави каузата България още по-силна. Тя ни зарежда за победа, защото се борим децата ни да останат тук”, сподели Драгомир Стойнев.

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme