Корнелия Нинова: Защо западна фирма може да открие фабрика в Русия, а нашите строители не може да работят там?

rsz_ninova_bsp

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обсъди с ръководството на Камарата на строителите проблемите в бранша.

Нинова ги увери, че БСП изцяло подкрепя българските фирми, сред които и строителните. Социалистите са за завръщането на строителните ни компании в Русия, където преди години бяха заели сериозни позиции. В момента им пречат санкциите срещу Руската федерация.

Лидерът на БСП се възмути от двойния стандарт, които се прилага. Тя даде следния пример: “И питам – защо може “Мерцедес” да открива фабрика в Русия, а да не може български строителни фирми да работят там? Да не може България да изнася киселите си краставички за Русия? Трябва да се считаме за равни партньори. Против тези двойни стандарти сме”, заяви Нинова.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

Подобни публикации


loading...
  1. Защото и Руснаците като нас са ”подай гъзец”.Става дума за администрацията им, но то е така и тук.Аз ако искам да изкарам маса на тротоара и да продавам мартеници-не мога,но дошли от ”МЕТРО”,БИЛЛА’…им дават най-добри места,преференции…те това е драга ми Корнелиике!

  2. zashtoto oxranitelia e naveden v bruksel

  3. защото еврогейския съюз ще ни дръпне ушаците не може българите да печелят те трябва да са слуги на европа а ако станат силни европа ще се прекроив полза на българите

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme