Нечувана шуробаджанащина лъсна в листите на Марешки, цяла фамилия – кандидати за депутати

volya

Майка, баща, двете им дъщери и двамата зетьове напират да влязат в парламента.

Нечувана шуробаджанащина властва в листите за бъдещи депутати на партия „ВОЛЯ“ с лидер Веселин Марешки. Цяла фамилия е издигната от различни райони на избираеми позиции, съобщи източник на Флагман.бг. Основната връзка в случая е водачът за Бургас Гергана Желязкова Стефанова, роднините на която разпознаваме в списъците за различни МИР-ове. Именно Стефанова движи аптекарския бизнес на Веселин Марешки в Бургас и региона. Ако партията, на която социолозите към момента дават поне 10%, събере достатъчно гласове, тогава майка, баща, двете им дъщери и техните съпрузи ще попаднат в Народното събрание.

Така за пръв път в историята на българския парламентаризъм на депутатските банки ще се нареди цяла фамилия и вместо заседания на парламентарна група, в стаичката на „ВОЛЯ“ в Народното събрание ще си организират семейни съвети. За какво става въпрос?

Гергана Желязкова Стефанова е водач на листите на партия “ВОЛЯ” в Бургас и Сливен.

За огромно наше учудване обаче в списъците на Движение “ВОЛЯ” в Благоевград и Кърджали открихме съпруга й Иван Стефанов Стефанов, който е на втора избираема позиция.

Майката на Гергана – Калинка Райкова Славова е втора в листата на Движение “ВОЛЯ” във Враца, а баща й Желязко Ганев Славов е водач на листите в Ямбол и Хасково.

Роднинската инвазия обаче не спира дотук. Сестрата на Гергана Стефанова – Деяна Желязкова Славова-Велева е втора в листата на “ВОЛЯ” в Добрич и четвърта в Плевен. Съпругът й пък и зет на Гергана Стефанова – Деян Пенев Велев, е втори в най-желания и оспорван 25 МИР-София и четвърти в Стара Загора.

Репортер на Флагман.бг потърси позицията на водачката за Бургас Гергана Стефанова, която в началото увърташе: “В момента г-н Марешки коментира листите. Не знам каква позиция да заема по въпросите Ви, изпратете ми имейл и ще Ви отговоря писмено.”

“Баща ли Ви е г-н Желязко Ганев Славов, майка ли Ви е Калинка Славова, сестра ли Ви е Деяна Желязкова Славова – Велева…”, попитахме ние, на което г-жа Стефанова отвърна единствено, че Желязко Славов й е баща и побърза да затвори телефона. След минути Стефанова явно размисли и позвъни обратно с оправданието, че връзката се е разпаднала.

„Там, където не съм водач, не съм запозната все още с листите, тъй като регистрацията се потвърди в петък. Калинка Славова е майка ми, за другите също е вярно, но не знам как са попаднали в списъците“, каза Гергана Стефанова.

„Г-н Марешки събира почтени хора по различни канали, възможно е да е така. Не мога да потвърдя кой е попаднал, всеки отговаря за себе си. Тук не говорим за семейства, а за професионализъм, хората са попаднали по различни пътища пред г-н Марешки, не знам какво е било неговото решение. Аз съм запозната с листите, които ще водя“, добави водачката на „ВОЛЯ“ за Бургас.

Дали със семейството й ще направят първия прецедент в историята на българския парламент – това според нея щели да решат хората на 26 март.

Опитахме се да зададем въпроса директно на лидера на “ВОЛЯ” Веселин Марешки, но не успяхме да се свържем с него по телефона. Очакваме неговата позиция – дали е бил наясно, че нарежда в листите си няколко поколения роднини.

flagman.bg

Подобни публикации


loading...
 1. Руската агентура: БКП, БКП2, Каракачанов, Волен Сидеров, Марешки водят в предизборното гадаене. Какви десни, какви интелектуалци…

 2. Имат добри учители от бсп!!!

 3. Обгражда се с верни хора,това е нормално,а по добре ли ДС да му НАЗНАЧИ ДЕПУТАТИТЕ.Нека прави добро за хората,нека изпълни това което обещава,пък ако иска всичките да са му роднини.За ПРЕДПОЧИТАНЕ са пред тези ДОНОСНИЦИТЕ,АГЕНТИТЕ,ИЗМАМНИЦИТЕ.Вижте например “патриотите”,цяла партия от АГЕНТИ и ИЗМАМНИЦИ,ами БСП и ГЕРБ ,само КРАДЦИ и ЧЕНГЕТА.

 4. не стартираш правилно и ще си останеш до парламента а не в него втори борисов не ни трябва

  1. № 11 ГЕРБ ПОБЕДА!!!

 5. Не момиче истина е,За плевен е сигурно.

 6. ДОБРЕВА ВИЕ ОТ КОИ ПАРЦАЛИ СТЕ?!

 7. Конфликт на интереси. НЕДОПУСТИМО.

 8. Величка Христова Вили, чу ли какво е направил френският кандидат за президент Франсоа Фийон с всички членове на семейството си? А сега чете ли за кражбата на Елена Поптодорова на летището във Варшава? Нищо лошо не е направил Марешки. Опасност е за бсп. Затова го плюят.

 9. Красимира Василева Красимиро, научи първо правописа, после научи, че социалните мрежи са народните форуми в този исторически момент и тогава ще струваш нещо за мене. Сега си една тъпа тройкаджийка.

 10. това е началото-вярваите му още на тоя мошенник

 11. Не сме роднини. Да ме викне ! Ха – ха …….

 12. Много щедрост в обещанията. Вече 30 години слушаме само обещания и след това ” аз да съм добре, другите не ме интересуват”. Народа започва да му писва! Не ни трябват роднини, трябват ни експерти!

 13. Сефте! Само те да бяха!!! Това в България отдавна е така и нищо не се е променило!!! Уж нови лица, уж милеят за България, а пък то се окзва, че първо милеят за собственото си благопоручие, а за България – “друг път”, както се казва в един прекрасен български филми от онези “лоши” години!

 14. Идват до няколко седмици * Парламентарни избори -2017 *
  Съществително нарицателно име “ клюка “ , женски род,
  Интересна, пикантна новина за някого > човека ВОЛЯ , невинаги истина, обикновено компрометираща го, която се препредава от човек на човек. С клюките обикновено се създават интриги и са демонстрация на злост и коварство по отношение на една личност.
  О Боже мой !
  Запознат с условията на Facebook .

 15. а червено,, по-скоро червена кал…ясно е всичко

 16. Марешки,Немаш шанс,сички те разбрахме че играеш със Герберите,Съжелявам че и аз се подведох,но вече неее,

 17. Nqqqma losho nqqqma losho……

 18. Верваите на Ярешки!Аптеки Марешки в парламента.

 19. Глутница вълци на гърба на хората.

 20. 4E TO E DOKAZANO – TOI LAMTI ZA O6TE POVE4E – ZA6TO DA NE KRADEOT NA6ITE GARBOVE –

 21. Какво ревете бе, изборите са мажоритарни. С познати и работливи хора се работи. Те са част от екипа му, не са на заплата по общини или управи, министерства и агенции като всеки от герб, бесепета и депесета .. !!

  1. Ха-ха!Вярвате ли?И вярвате ли,че ще работят за държавата и народа,като знаем че безплатен обяд няма.И нека спечели партията на Марешки,ако народът така пожелае.И тогава на държавна заплата,/т.е ние ще им я плащаме/ ще е една цяла фамилия от 8 човека.Егати работливите хора,щом всички се надяват да бъдат депутати,т.е.да краде една фамалия и най-много за един човек.Колко ли лобистки закони ще измъдрят в полза на аптеки Марешки.Нямам нищо против,ако Марешки ако спечели си закрие напълно бизнеса,т.е.аптеките и бензиностанциите.Да ги закрие,а не прехвърли на друго име.

  2. Изборите са мажоритарни които и да влезе ще е на бюджетна заплата. Роднините и близките на досегашните депутати да не би да са на социални помощи? всичките са постове и облаги, при това ни управляват некадърно.

 22. Идват до няколко седмици * Парламентарни избори -2017 *
  Съществително нарицателно име “ клюка “ , женски род,
  Интересна, пикантна новина за някого > човека ВОЛЯ , невинаги истина, обикновено компрометираща го, която се препредава от човек на човек. С клюките обикновено се създават интриги и са демонстрация на злост и коварство по отношение на една личност.
  О Боже мой !
  Запознат с условията на Facebook .
  / rus./ Придите в течение нескольких недель * Парламентские выборы -2017 *Существительное общее название “сплетен” женский, Интересный лакомый о ком-то> человеческая воля, не всегда верно, как правило, ставя под угрозу, которая передается от человека к человеку. С сплетен обычно создают интригу и демонстрацию злобе и озорства по отношению к одному человеку. Боже мой ! Знакомый с условиями на Facebook.

 23. Тръмп си назначава семейството, защо и Марешки да не може?

  1. Защото семейството на Тръмп няма да взема заплатите си от народа,а ще живее от богатството си.А тази фамилия ще живее с депутатските си заплати и познавайки манталитета на българина ще им се плаща и за всеки прокаран лобистки закон в полза на техните интереси.

 24. koito da doide vse edna i sas6ta

 25. Магарешки съратник на Тиквата

 26. ВСИЧКИ РОДНИНИ НА МАГАРЕШКИ ДО 19-то КОЛЯНО – ДУПЕТАТИ !

 27. Що бе? Те и във Франция я карат така. Нали значи сме възприели евроатлантическите ценности. Няма да назначи враговете си я.

 28. Нищо лошо – на държавна ясла ли е той , там ще са и те .

 29. КОМУНИСТИТЕ ЗАВИЖДАТ??

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme