Корнелия Нинова: “Половината активисти на ГЕРБ са бивши членове на БКП”

Ninova bTV

“Готови сме за опозиция, но се готвим да управляваме”. Това обяви пред bTV лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Последните социологически проучване показват почти равни резултати на ГЕРБ и БСП на парламентарните избори на 26 март и дори лека преднина за социалистите.

“Нормално е лидерът на партията, която е спечелила, да е кандидат за премиер”. Така лидерът на социалистите отговори на въпроса – дали се готви за поста министър-председател.

На въпроса – с кого ще управлява БСП след изборите, тя не даде конкретен отговор. Категорична беше, че няма да е с ДПС, а с ГЕРБ пък имат големи различия.

Обвиненията на Бойко Борисов към членовете и кандидатите за депутати на БСП – Нинова коментира така: “Половината активисти на ГЕРБ са бивши членове на БКП”.

Borisov Ninova

На въпрос – дали ще има дебат между двете най-големи партии, тя уточни, че ще има, ако Бойко Борисов е готов на дебат с нея. “Ние сме лидери и трябва да се срещнем очи в очи”, заяви Нинова.

“Лидерски сблъсък очевидно няма да се случи, защото Борисов не желае. Днес ще продължим да разговаряме. Ако има формат лидер-лидер и отделен екип-екип,  дебат ще има”, уточни председателят на БСП.

 

Подобни публикации


loading...
  1. Маргото

    МАСКАРИ сте и двамцата,!

  2. По страшно от пребоядисан човек няма…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme