Драгомир Стойнев пред кандидатите за депутати на “БСП за България” от региона на Стара Загора: Поемаме ангажимент да спасим българските миньори!

rsz_bsp_kandidati_stara_zagora

“Приемането на конкретни европейски директиви за емисии може да доведе до затварянето на комплекса „Марица-изток”. Поемаме твърд ангажимент, че ще направим всичко възможно и ще спасим българската енергетика”.

Това заяви днес Драгомир Стойнев, който е водач на листата с кандидати за депутати на Коалиция „БСП за България” от региона на Стара Загора. Той е и бивш министър на икономиката и енергетиката.

Стойнев припомни какво е направено за „Мини Марица-изток” при неговото управление. Той попита кога ще заработят двата багера, които са осигурени тогава.

rsz_stoinev_stara_zagora

Драгомир Стойнев представи и листата на Коалиция „БСП за България” за 27-ми многомандатен избирателен район – област Стара Загора.

“Това е печеливша, силна и експертна листа. Тук са хората, които са специалисти в управлението на местната власт, образованието, здравеопазването, икономиката, земеделието, сигурността”, каза водачът на листата. По думите му кандидатите за народни представители от коалицията знаят как да се решават проблеми не само на местно, но и на национално ниво.

“Искаме възраждане на българското образование”, категоричен беше Иван Кръстев, бивш зам.-министър на образованието.

За подобряване на материално-техническата база и стабилност на системата в сигурността, призова Иван Чолаков, който е бивш  директор на ОДМВР-Стара Загора.

 

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme