Кандидатът за депутат от региона на Стара Загора Георги Гьоков: БСП е в подем и то заслужен

rsz_georgi_giokov

Георги Гьоков, който е кандидат за народен представител на “БСП за България” от региона на Стара Загора, отправи послание чрез социалната мрежа Facebook:

“Всеки от кандидатите, без изключение, намерил място в листите на „БСП за България“ излъчва поне три неща – компетентност, почтеност и родолюбие. Изборите ще бъдат тест за нас, защото хората не са склонни да вярват на голи обещания. На конгреса БСП зададе ясно изразена обща цел и знае какво да прави. Сега БСП е в подем и то заслужен:

-Защото в 43-то Народно събрание бяхме единствената опозиция на безхаберното управление на безпринципното, изградено на комерсиална основа, управление на ГЕРБ, РБ, ПФ и АБВ.

-Защото БСП се доказа като единствената алтернатива на това управление и като такива носим отговорност за надеждите на хората за промяна.

-Защото БСП спечели президентските избори с подкрепата си за достойната кандидатура на сегашната ни президентска двойка – ген. Румен Радев и Илияна Йотова и с право може да се гордее с това.

Но сега не е време за гръмки слова и патетични речи, а за действия и работа – много, много работа. Предстоящите парламентарни избори ще бъдат много тежки, заради натрупалите огромни ресурси и сраснали се с властта десни партии (ГЕРБ и РБ). Те са разколебани и отслабени, но ще правят всичко и на всяка цена да запазят властта, въпреки че само преди месец позорно я сдадоха.

БСП е носител на промяната. Основна ни задача ще е спечелване на тези предсрочни IMG_3261парламентарни избори. Това се отнася с пълна сила и за Общинския и Областния съвет на БСП в Стара Загора. Това за нас – Старозагорската организация, означава най-малкото повтаряне на успеха ни на президентските избори. Поставяме си амбициозна цел – всеки наш член да привлече за лявата кауза, за каузата за промяна поне по 20-30 избиратели. На президентските избори БСП беше първа политическа сила в Стара Загора и областта. Поради това сега очакванията към Старозагорската организация на БСП са още по-големи.

Лявото означава борба за преодоляване на контрастите между централната градска част и крайните квартали, между града и селата, между областния център и останалите населени места.

Стара Загора е особен град – има огромен потенциал за инвестиции, за развитие на бизнес, на икономика, но той не се използва. Ние сме град и на големите, и нарастващи контрасти. Както в социално-икономическо, така и в инфраструктурно отношение отношение. Така че въпреки, че изборите не са местни предизвикателствата са големи.

Началото е сложено. Чакат ни успехите!”.

Подобни публикации


loading...
  1. 🙂 Нима! Всички сте в застой,вижте на какъв хал е държавата.Маскари! ТЕ били в подем!? Пир по времена чума!Как не ви е срам!Пфу!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme