Стефан Данаилов за БСП: И този път ние ще победим

Stefan Danailov

“И този път ние ще победим. Въпросът е моите другари в страната да свикнат с мисълта, че трябва да се борят за победа, а не за това – кой напред кой назад в листите. Защото се усеща и вътрешна битка, кой да се подреди по-напред”. Това заяви Стефан Данаилов пред Нова телевизия.

За конкурентите на БСП на политическата сцена той каза, че се чудят какво да измислят. “Радан Кънев се чуди какво да измисли, но няма да се спаси. Сами се нацепиха. Уплашени са от нас. Гледам и по-левите партии гледат за нещо да се захапят”, заяви Стефан Данаилов.

Той обясни, че на предстоящите избори ще води две листи – във Варна и в 24-ти многомандатен избирателен район (МИР) в София.

gerdzikov

“Премиерът Герджиков направи фриволно изявление”. Това коментира Стефан Данаилов по повод думите на служебния министър-председател проф. Огнян Герджиков, че различни партии се опитват да оказват влияние върху президента Румен Радев.

На въпрос дали БСП се намесва в работата на президента, Стефан Данаилов отговори: “Ако бяхме му оказвали влияние сериозно, в Кърджали нямаше да стане тази щуротия – да назначат човек на Герджиков за областен управител, който за нищо не става”.

Срещу назначения областен управител в Кърждали има силно напрежение в града и гневни реакции от страна на социалистите.

 

loading...
 1. Лошото е ,че ние,хората в тази държава сме винаги губещите 🙁 Добре би било вие ,от джоба си. да плащате масрафа, а не ние,хората.Че на народа му писна и се изнесоха в едни,уредени демокрации,а не тук,псевдодемокрацията Бг

 2. Не бъди толкова сигурен! Почакай да победите и тогава се хвали.

 3. СТЕФЧО УСПЕХ СКЪПИ

 4. Ще победите на върба в сряда………….

  1. Боли ви, но е истина!

  2. МАЙ НАИСТИНА ВЯЧЕ Е ПСИХЯСЪЛ

 5. Уникален е като събеседник, искрен, отворен, без груби думи и злоба. Затова е уважаван, харесван , и мнението му има значение за много хора

 6. Интересно!? Защо като всички знаят, че няма да ходи в Парламента трябва да е депутат. Защото е беден да му осигурят още една заплата. Пък и напоследък като го слушам какви несвързани глупости говори! Благодаря!!!

  1. АМИ ЗАЩОТО ХОРАТА ГО ИЗБИРАТ ,ЗА УМА И ДЕЛАТА МУ!

 7. Данаилов въобще не знае за какво става въпрос. Поддържат го с опиати и горкичкия плува в незнайни води.

 8. За кои дела?Е това не го разбирам!Може да иска пост….

  1. Още не е излязъл от ролята на терориста във филма “Черните ангели” 😀

  2. Ще победите…..някой друг път! Що го тормозят човека и не го оставят да си гледа здравето?Беше победител едно време,на млади години,колко момичета е направил щастливи……

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme