Борисов: Много сгреших, че дадох образованието на Кунева, три месеца Фандъкова не ми говори за това

Борисов_Кунева

Като своя голяма грешка бившият премиер Бойко Борисов отчете факта, че е дал образованието на коалиционен партньор и обеща повече да не го прави, ако работи в следващия мандат в коалиция.

Когато дадох МОН на Кунева, Фандъкова три месеца не ми говори”, оплака се лидерът на ГЕРБ по време на кръгла маса за образованието  във Велико Търново.

Според него една от работещите мерки за справяне с неграмотността, е принудата да ходиш на училище. Ако трябва полицай ще проверява защо детето не ходи на училище, а социалните ще спират всички помощи на семейството. Нека ни обвинят, че принуждаваме някого да учи. И майка мен като учителка ме е принуждавала, когато ми се играе футбол на поляната, да уча. Каква квалификация, ако не можеш да четеш. Тази думичка “принуда “, за мен не е лоша”, каза експремиерът.

Другата политика е за професионалното образование и дуалното обучение.

“Иска ми се и да отделим едни 120-130 милиона лв. за училищата, които нямат физкултурни салони. Ще кажете, строихме зали. Ама вижте как се радва народът. И Герджиков, и Корнелия Нинова се радват на Григор Димитров там”, обясни Борисов. Той каза, че като съберат повече пари от контрабандата, ще направят и салоните.

epicenter.bg

loading...
  1. хм…то хвани едната удри другата 🙂

  2. Не само Кунева е проблема!А и вашите експерти /Дамянова/ също носи вина за новия закон за образованието!Той доведе, но много бумащина и никакво учене!

  3. Тоя кога ли не е сгрешил.

  4. Затова ще ядеш тоягата бай Х.й! България не ти е ЕТ та да раздаваш както ти е кеф!!!!!!

  5. Politikata ne e za hora koito greshat stiga ti tolkova

  6. Много, много грешки !

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme