Орхан Исмаилов: Целта ни е да имаме турски премиер в България (Видео)

orhan-19

Председателят на Народна партия ”Свобода и достойнство” Орхан Исмаилов и на партия ДОСТ Лютви Местан говориха пред турски медии в София. По думите им те ще прескочат бариерата от 4 процента за парламента. Орхан Исмаилов бе заместник-министър на отбраната в правителството на Бойко Борисов допреди 10 дни.

В своето изказване  Орхан Исмаилов каза, че е бил представител на етническите малцинства  като заместник-министър на отбраната. “Целта ни е да имаме турски премиер в България”, каза новият лидер.
Двамата лидери говориха пред Турската национална телевизия TPT и турската държавна новинарска агенция.
Малко по късно Орхан Исмаилов говори и пред  bTV. Ние сме български партии, които  работят и правят политика в България. Няма как да сме проекция на еди кой си. Чувал съм, че Касим Дал е близък с Ердоган, но не значи, че сме проект на Ердоган и Турция. Ако някой има такава информация, нека се сезират органите. И в този случай нашето място не е в българската политика, каза той.
Нашата идея е да дадем на гражданите алтернатива, възможност. Като няма алтернатива те отиват при партията, която държи монопола – задкулисието, манипулирания вот. Нашата битка продължава. Направихме този фронт ДОСТ, за  да разбием модела., обясни Орхан Исмаилов.
Ние сме против задкулисието, монопола, което не се прави само от ДПС. Имаме желанието да поставим началото на един модерен граждански патриотизъм. Той има обединителна линия, а не разделителна, смята Исмаилов.
И за мен преди две години говореха, че съм турски агент. Такъв ли съм? Има си компетентни органи. Ако има капка съмнения, няма да съм тук. Ние сме български граждани, защитаваме интересите на България. Не съм проект, на когото и да било. Защитавам интересите на България, категоричен бе той.
Искаме да разширим десноцентристкия фронт в българското пространство. Разчитаме на всички български граждани – у нас и в чужбина посочи той и изрази убеденост, че ще влязат в парламента.

 

loading...
  1. Добре де.И ние българите мисли като теб.Само че вместо с хлб и сол ще го посрещнем със сланина и мас.Сланината за ядене пък маста за каквото друго се ползва.

  2. А не бе? Чудя се дали някой помни скандала с откраднатия на Боровец джип на турските шпиони????? Той милеел за България?????

  3. Е, затова целият български народ ви ненавижда! Все ще се изс….е на метенето.

  4. В България има ли прокуратура?

  5. Когато си видиш вратът без огледало……….

  6. Може да имате премиер, само да искате! Обещаваха ни светло бъдеще и ние ги избирахме, обещаваха ни зали и магистрали и ние хоп пак ги избирахме. Сега ни се обещава евтин бензин и евтини лекарства и тоя дето ги обещава ще бъде избран и ще влезе в парламента, нищо чудно да стане и премиер.Вие от ДОСТ ни обещайте евтина баклава и евтин рахат локум и ще бъдете възнаградени с избор на ваш кандидат.

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme