Тръгнаха спекулации, че Радев ще номинира Гергана Паси за еврокомисар

rsz_simeon_radev_pasi

Пеевските медии започнаха активни спекулации, че Радев ще номинира Гергана Паси за еврокомисар. Не е за вярване, но не беше и за вярване, че президентът ще назначи тотално дискредитирания царист Огнян Герджиков за премиер. Обаче, за изненада и за разочарование на червения електорат – точно това се случи.

Пеевските медии подгряваха общественото мнение 1 месец за много вероятното назначение на Герджиков и накрая той бе назначен, въпреки всенародното отвращение от него и от мадридския му патрон. Сега медиите на корпулентния бизнесмен сипят толкова похвали за Герджиков и неговото правителство, че трябва да се замислим на какво се дължи това задоволство.

Сега историята се повтаря. Ще пошумят около месец – два около кандидатурата на Гергана Паси, а после ще венцехвалят Румен Радев за избора му.

Ако това наистина се случи, президентът ще се дискредитира тотално в очите на левия електорат, който трудно преглъща реанимирането на НДСВ. Хората гласуваха за промяна, а не за връщането на шайката на мадридския крадец.

Нека Радев не забравя, че друг беше кандидатът за президент на НДСВ…

 

 

 

Подобни публикации


loading...
  1. и, ели не я “номинира”, кво ши с навреш онутре у дирнико таа спекулация, м?

  2. Иван Петров

    На какво разчитат тези тримата, ако включим и ерджиков-четиримата.Сега стана ли ви ясно защо Герджиков се бърка там където не му е работа-да проверява обществените поръчки на кабинета Борисов.Именно Борисов го отсвири този мазен крадец от Мадрид и от една фамилия не един а цели три пъти съсипала България.Лъжеца който обеща да ни оправи за 800 дни, а се опита да оправи единствено себе си заедно с мазно усмихнатия си лакей Соломон Паси.Само се вгледайте в лицата им.Радев, Радев политиката няма да ти помоне да катапултираш.Ти загина още преди да си излетял.С тази снимка твоята политическа кариера свърши.

  3. Някой си

    Нима ще е по лоша от Кристалина. Жена с образование ,ценз,запозната с еврострукторите,какво повече искате? Ако едни са доволни ,други няма да са,нали това е демокрацията ,няма как всички да сме на едно мнение. А и отговорността е на този които и я предложил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme