Лидерът на БСП: Депутатите се возят в лъскави коли, а няма пари за децата с увреждания

Ninova parlament

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви от трибуната на 43-то Народно събрание, че неговата работа представлява “две загубени години, които върнаха България назад”. Тя отново определи като провал управлението на правителството на Бойко Борисов.

Нинова подчерта, че този парламент има унизително нисък рейтинг от 7 процента одобрение. Тя отправи критики към депутатите, че се возят в лъскави коли, а няма пари за децата с увреждания. При всяко сравнение на положението на социално слабите български граждани с привилегиите, с които разполагат депутатите, народните представители шумно протестираха.

На финала на своето изказване Корнелия Нинова обяви, че акцентът на БСП ще бъде : “Доходи, доходи, доходи”.

В последния работен ден на 43-то Народно събрание депутатите направиха равносметка на изминалия мандат от малко над две години.

loading...
 1. Иван Петров

  Аууууу, много проста жена.

 2. Стрино и ти го удари на предизборни голи лафчета. Какво ви пречеше да се откажете от лукс- обслужването?

 3. А защо с ГЕРБ не се отказахте от държавните субсидии, за да има пари за децата с увреждания??? А, госпожо Нинова? Ще загубите изборите. Аз бях ЗА БСП, но не ми харесва как се държите и какво говорите. НЕ СТЕ ПО – ДОБРИ ОТ ГЕРБ, СЪЩИТЕ СТЕ.

  1. И аз така мисля,но къде и за кого,кой е свестен? 🙁

  2. Лошо положение. Няма нито един свестен в българската политика. А хората не са пораснали да си потърсят правата както трябва. Аз лично се надявам да влезем пак в руската зона на влияние. Така поне ще се запазим като народност. Като много от републиките в Руската Федерация.

  3. ЗАЩО,, ДРУГАРКО ”-НЕ СЕ ОТКАЗА ОТ БЛАГИНКИТЕ –А СЕГА ПЛЮЕШ –АААА ПРЕДИЗБОРНА ЛЪЖА

  4. Dafina Rashkova Ами има партии, които никога не са били във власта, що пък да не дадем шанс на тях

 4. За нея приоритет е управление на БСП.Естествено е да има гръмки изказвания та ако е останала някоя заблудена овца да й повярва добре ако ли не-пари за кебапчета от тия “сочните.”предизборни ще е намерят….И пак сме във властта….

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme