Нинова за Борисов: Бивши членове на БКП плюят комунизма

rsz_ninova_borisov

Гледам националната среща на ГЕРБ преди да тръгна за тържествения ритуал по встъпването в длъжност на Румен Радев. И какво ми прави впечатление? Бивши членове на БКП и партийни секретари плюят комунизма“. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в социалната мрежа Facebook.

Изказването на Нинова е в отговор на думите на премиера в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Той заяви, че “комунистите никога не са били глупави, те са били подли, безкомпромисни и конспиративни“, отбелязва kanal3.bg.

А баш комунистът, когото един колега определи като човекът, който е разтривал ушите на Тодор Живков, води сеанса по психоанализа”, пише още Нинова.

 

 

Подобни публикации


loading...
  1. Другарко Нинова, не спекулирайте! Под комунист разбирам и отъждествявам вашата партия! Тя се преименува и се разграничи ,но остана зловеща и лъжлива, като някогашната ! Мои съседи са били БКП, но сега не са от БСП и никога не искат и да бъдат! Стига спекулации, вярно е че морала е непозната за вас категория, но поне се засрамете! България чака отговора ви за “Фронтиер” и далаверите ви при приватизацията, кога ще получим отговор?

    1. Лошо отъждествявате. Тези за които тя говори освен бивши….методите им са по- комунистически.

  2. Бивша далаверажийка плюе далаверите!Аман от лицемери!

  3. Кой е Борисов?Той е охранител на Тодор Живков и член на бкп.Боико работи за Държавна сигурност с псевдоним Буда.Боико е член на Мафията от сик.Тои е въртял бизнес. с амфетамини,цигари и алкохол.Боико прави далвери с гириво.цру и олаф го определят като престъпник и мафиот.

  4. Да,така е,вярно е!

  5. Най страшно е да плюеш храната която си ял…това означава,че си боклук неподлежащ за рециклиране…сами се загробихте

  6. Има разлика между плюене и отговор на лъжите и плювните!..

  7. БИВШИ НО НЕ ОМЪРСЕНИ КАТО ВАС !

  8. Как да не е омърсен? Същият престъпник като другите!!! Няма бифши комунисти.

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme