БСП няма да махат плоския данък, ще опрощават част от задълженията на семейства с деца

pari

БСП се отказва да маха плоския данък. Социалистите са решили да го запазят за хората с доходи до 10 хиляди лева на месец. Тези с по-високи доходи ще плащат 20% данък върху дохода на физическите лица.

rsz_stoinev_bsp

Завишената скала засяга около 7 хиляди души в цяла България. Това обяви депутатът от БСП Драгомир Стойнев, който е избран от региона на Стара Загора. Той каза, че в програмата на БСП е залегнала и мярката – на всяко едно семейство с деца, да се приспада до 50 лева на дете месечно от дължимия данък общ доход на работещите родители

Стойнев, който е и член на Изпълнителното бюро на БСП, каза, че социалистите няма да вдигат данъците за бизнеса. Те ще бъдат запазени на – 10 процента корпоративен данък и 5 на сто данък дивидент.

loading...
 1. Навсякъде по света тези които имат повече плащат повече! Не на данъка, който облагодетелства богатите! Не на робството на банките!

 2. Запазването на плоският данък няма да донесе гласове на БСП. Това е една несправедливост. Аз предупреждавам Нинова, а тя какво ще направи си е нейна работа.

 3. НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА НА БСП ЩЕ БЪДЕ АКО НЕ ПРЕМАХНАТ ПЛОСКИЯ ДАНЪК !ПРЕДИЗВИКАНО !
  ВЗЕМАЙКИ ПОВОД ОТ “РЕЧТА” НА ПРЕМИЕРА В ОСТАВКА НА 11-тата СРЕЩА С “БИЗНЕСА” , ОТ КОЯТО ПРОЗВУЧАХА ЗАПЛАШИТЕЛНИ ДУМИ, ЧЕ ПРЕМАХВАНЕТО НА “ПЛОСКИЯ ДАНЪК Е АБСУРД”, ИСКАМ ДА МУ КАЖА В ПРАВ ТЕКСТ, ЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НЕ СМЕЯТ ДА ГОВОРЯТ НА ГЛАС ПО ТАЗИ ТЕМА, ТА КАМО ЛИ ДА ВЪВЕДАТ “ПЛОСЪК ДАНЪК” !
  АКО ВЪВЕЖДАНЕТО НА “ПЛОСКИЯ ДАНЪК” В БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ЖЕСТ КЪМ БИЗНЕСА, ЗА ДА СЕ ДАДЕ ТЛАСЪК НА ИКОНОМИКАТА, ТО БИЗНЕСА НЕ ОПРАВДА ДОВЕРИЕНО НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ И ТЯХНАТА ПРИНУДИТЕЛНА САМОЖЕРТВА !
  НИТО ИКОНОМИКАТА СЕ ОЗДРАВИ, НИТО БЕШЕ ПРЕДОСТАВЕНО НОРМАЛНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ НА ЗАЕТИТЕ, НАПРОТИВ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ СЕ ДЪРЖАТ В УНИЗИТЕЛНО И НЕКОРЕКТНО ПОДЧИНЕНИЕ ПРИ ПЪЛНО НАРУШАВАНЕ НА ТРУДОВАТА КОНСТИТУЦИЯ, С НЕРЕАЛНИ ТРУДОВИ ДОГОВОРИ И МИНИМАЛНИ ОСИГУРОВКИ, ГАРАНТИРАЩИ ИМ И ПО-НАТАТЪШНОТО МИЗЕРСТВАНЕ ! ТОВА Е И ОСНОВНАТА ПРИЧИНА ЗА ТОЗИ ЕМИГРАНТСКИ ПОТОК ОТ НАД ДВА МИЛИОНА РАБОТЕЩИ И ЖИВЕЕЩИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ !
  ТАЗИ ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ЗА СМЕТКА НА ЧУДОВИЩНОТО ЗАБОГАТЯВАНЕ НА ОЛИГАРХИЧЕСКИЯТ КРЪГ В СТРАНАТА, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СРАВНЕНА С НИТО ЕДИН ПЕРИОД ОТ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ, НИТО С КОЯТО И ДА БИЛО ДРУГА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА !
  ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ВИЕ “НАГЛИ ПОЛИТИЦИ И БИЗНЕСМЕНИ” СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ РАЗДЕЛИТЕ С “ПЛОСКИЯ ДАНЪК” И ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПЪЛНИТЕ ХАЗНАТА НА ДЪРЖАВАТА С ПРОГРЕСИВЕН ДАНЪК, КАКТО СЕ ПРАВИ В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ !

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme