Бойко Борисов не използвал репресии, даже бил мек

rsz_boiko_borisov

“Никога не съм използвам репресии, дори колегите ми казват, че съм мек. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов, цитиран от novini.bg.

Traikov Diankov Prokopiev

Коментарът му беше по повод съмнения, че той има общо с действията на прокуратурата във връзка с продажбата на държавни акции от “EVN България”. Припомняме, че по случая бяха повдигнати обвинения срещу бившите министри на Борисов – Симеон Дянков и Трайчо Трайков, както и срещу бизнесмена Иво Прокопиев. Той е домакин на “11-та годишна среща на бизнеса и правителството”. Борисов беше обявен като един от лекторите на форума и произнесе реч.

Отдал се на признания, той  разкри и причината за оставката на правителството си. “На пръв поглед изглежда лесно, но ако е лесно, да са го направили досега останалите. Когато фактите говорят, коментарите са излишни”, заяви Борисов.

Премиерът в оставка отрече вероятността за коалиционно правителство между ГЕРБ и БСП след предсрочните парламентарни избори. “Няма как да се коалираме с БСП, когато те искат да се махне плоския данък и да върнем прогресивното облагане. По-добре правителство на мнозинството, отколкото широки коалиции, от които само голямата партия трупа негативи“, обясни той.

 

loading...
  1. Само симитлийският кмет има право на оценка

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme