Корнелия Нинова: БСП ще е първа на вота и ще промени България

ninova

“Смятам, че ще бъдем първа политическа сила на тези избори, защото знаем накъде сме тръгнали. Имаме дългосрочна цел. Знаем как да я постигнем и кой да япостигне.” Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в неделя пред Нова телевизия

Тя очаква след няколко години България да се промени така, че когато държавен глава или премиер влезе на международна среща, всички да го гледат с уважение.

Да няма необработваема земя в страната, а учител, читалище и книга да са свещени думи, първото впечатление на човек, когато отиде в парк – да са млади семейства с детски колички, както и да няма просяци по улиците, продължи да изброява желанията си лидерът на БСП.

Според нея промяната се състои в три думи: правила, справедливост и нормалност

Помолена да обясни, какво значение влага във всяка дума, Нинова каза: “Под правила, например да се разбира, че обществена поръчка би спечелил всеки умен и работлив, а не ако е приближен до министър и му дава комисионна. Под справедливост- че ще влезеш в затвора, ако нарушаваш правилата. И нормалност във всичко. Не е нормално да си плащаш цял живот здравните осигуровки и ако ти се наложи да идеш при специалист, да не можеш поради недостиг на направления“.

Корнелия Нинова припомни, че преди година електоралното доверие в БСП е било 11%, а сега е 24%, заради “мъдростта” на партията да предложи на президентските избори промяна.

“Предстои да направим промяната в БСП. Хората на референдума казаха, че искат да участват повече във взимане на решенията, а не елитите да им определят живота. Затова даваме на членовете си възможност да си избират председателя, а той ще има право на два мандата, за да не е вечен. Ще има и мандатност на народните представители“, обясни Нинова.

По думите й времето и действията на новоизбрания президент Румен Радев щели да докажат, че “той е човек, който ще защитава само българския интерес“. “Винаги е казвал, че външната ни политика, трябва да е балансирана, че европейското ни бъдеще изобщо не подлежи на коментар. Ние сме членове на ЕС и НАТО и трябва да спазваме правилата и решенията, но това не пречи санкциите срещу Русия да паднат, защото пречат на България“, даде пример Нинова.

Тя отхвърли вероятността да се намесва във взиманите от него решения.

Подобни публикации


loading...
 1. ДАЙ БОЖЕ ! ДАНО СЕ СБЪДНАТ ПРОГНОЗИТЕ И СЕ СЪБУДИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЗА ИСТИНАТА, ЗАЩОТО ОТ ТОВА ЗАВИСИ ПРОМЯНАТА !

 2. 15 януари – ден на снега, не е ден на лъжата……

 3. Вярвахме, вярвахме и ето до къде ни докараха- всички. Нали знаем приказката за лъжливото овчарче. В тази бедна и ограбена държава, ма какво вече да се надяваме?

 4. Нещо за референдума не ти се говори – защо ли ! Е как да ви вярват ?

 5. А надявам се знаете, че удържането на властта е по трудната работа….

  1. Нещо не разбрах….Кога взехте властта,че ще се налага да я удържате?

  2. И това ще стане, за Ваш ужас и за доброто на беднотията….

   1. Димитър Колев

    Не думай! Веднъж на беднотията й докарахте “сполуката”, после й “спряхте разрухата”! Сега какво, ще я правите 9 милиона? Как? Надявате се беднотията сама да исули гащите? Гладна кокошка просо сънува!

  3. О, че ще е за доброто на беднотията като такава, за пълното процъфтяване на беднотията – не се съмняваме! Имаме опит!
   Точно поради което ще видите власт на кукуво лято. Ама вие си се надявайте, де. :V

 6. На дрънкащо ТЕНЕКЕ, не вярвам!!!!!

 7. Стига вече с тоя глупав референдум,това по никакъв начин не може да ни реши проблемите,просто на мястото на едните маймуни ще дойдат други,мажоритарния вот е за развити демокрации като Англия и Франция,ние сме цефнали и вързали,занимават хората с глупсоти покрай тоя референдумма който нищо не рашава,и през това време си въртат далаверите,единствено съм съгласен да се намали партийната субсидия поне наполовина,другото е бошлаф работа,губене на излишно време и отвличане на внимание! Относно Нинова,който и друг да поеме властта ще е по добре от това УРОДЛИВО И АНТИБЪЛГАРСКО УПРАВЛЕНИЕ!

 8. цитат: “БСП са като телефонните измамници въпреки всички предупреждения винаги ще се намерят хора които да им се хванат на номера”… трагедията е че от телефонната измама ще пострада само измамения, но от БСП ще страдат не само измамените ами и останалия български народ…

 9. Госпожа Лъжа каза, че……

 10. соросоидите злобеят и коментират!

 11. Изповядването на евроатлантически ценности и загубата на суверинитет няма да разреши проблемите на България.

 12. Дерзайте г-жо Нинова! И дано наистина се пробуди другата половина от народа ни, която вярва на сгашните управници!

 13. Дай Боже!Много си силна дама!Успех!

  1. Когато станеш на нейните години обади ми се!Сигурно няма да можеш сам да се познаеш!

  2. Много силна лъжкиня!

  3. То има ли в България някой да не лъже!Ако си много умен и честен ще бъдеш нищо!

 14. Дай боже но трябва да се накажат всички който оглозгаха държавата

  1. Как ще стане като и тя е вътре.

  2. Ами тогава да започне от нейната партия,те съсипаха държавата.

 15. ДА ИЗХВЬРЛИМ ТОВА КРАДЛИВО ПЛЕМЕ ГЕРБ ОТ ПОЛИТИКАТА!

 16. ГОСПОЖО НИНОВА ВИЕ.СТЕ ЛИДЕР.
  Дано се збъднат.всички ваши.мечти

 17. А дано ама на да ли !!!!!!!!! С голяма кошница на прехвалени ягоди !

  1. Eee mujki as sam ciganche i nesa klna kato teh seki den i posle pak izlujat chesno ti kazvam sichkite trebva da se mahnat sichkite bokluci

  2. Та нали и аз това желая .

 18. Боже пази България от токива

 19. Моделът на управление в България е сбъркан,и докато не се промени,ние все така ще се въртим в един и същи омагьосън кръг.може би,още не сме дорасли за това,а и у политиците ни няма воля за това,…защо ли?!

  1. Незнам дали моделът е сбъркан,но знам,че всичко се прави с хора. Хванали сте се всички с политиците,добре.Защоне се огледате около себе си: в магазина,в болницата,на улицата ,навсякъде.Там не са те ,а ние.Харесва ли ви?На мен не.Лесно е да искаш да чакаш и да критикуваш другия.Докъто ние не променим себе си нищо в държавата ни няма да се промени.Защото тези горе и тези долу сме едни и същи.Проумейте го най-накрая .

  2. Именно,това казвам и аз,много се вглъбихме в тази ,,демокрация,,.Трябва да си променим съзнанието,начина на мислене,иначе,както и да я въртим палачинката,тя си е същата.

 20. А дано. Само да не стане”пременил се Илия,огледал се пак в тия…”.

 21. Ще промениш на куурово лято .Госпожа лъжа

 22. Стига с това БСП иГЕРБ ! 27г се въртят и нищо! Нови хора трябва да влязат в парламента! Тази мафия никой не може да я оправи!Видяхме какво ставаше при Орешарски,Герб просто не им позволи да работят ,те не влизаха в парламента ,а Бойко всеки ден беше при Меркел! Ще бъде същото ако Герб не е власта,Бойко си даде оставката защото иска отново да спечели и да командва сам и ние сме овце и отново ще го изберем.Защо,защо ,защо???????

 23. Пишете КОНКРЕТНИ неща, моля. Никой не вярва вече на бля – бля. Ще има ли национализация на енергетиката и златото, ще има ли независима икономика, ще изгони ли мигрантите – ей такива неща пишете. Щяла да промени България! Дрън дрън… КАК ПО – ТОЧНО ЩЕ Я ПРОМЕНИ???

 24. Много искаш,ама няма да стане…..

 25. Тя Г-жа Нинова си повярва, много рано, не се знае откъде ще духне вятъра, ако пък духне от Румен Овч, какво ли ще стане и тя да върне първа окраденото, детето и защо не се върне в България нали само това говори!

 26. Корнелия Решетникова ,дълбоко е навлязла в утопичния комунизъм.

 27. Странно. Всичко се прави в името на народа,ама защо оставиха народа да се препъва и пързаля пред централата им.Да бяха почистили,пък тогава да се пънат.

 28. ХА ДАНО АМА НА ДАЛИ !!!!

 29. Много се накокошинихте, но да не стане “главата м/у краката” /в оня автобус на 10.01.1997 г./ когато ви извозваха депутатите и по ваша заповед пребиха мирни граждани?

 30. Много ти се иска,ама няма да стане да се върнат крадливите червени боклуци.

 31. По-добре да не им се хващаме на дразнещите червени партенки на червените глутници, дащото така са изгладнели за власт, че вече са сменили герберските тъпаци…

 32. А дано ама надали ,ще станете ,ама друг път,много на сериозно се взехте ,приготвих си метлата и сопата

 33. ха Дано-това го слушаме от 27год. всеки новоизбран и новодошъл това обещава !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 34. Активноста на изборите говори достатъчно. И при задължително гласувсне само 1/3 гласуваха. До кога ще се правите че останалите към 4 мил. хора несъществуват.

 35. Да – ще ни върне още 100 г.назад- къде по света управляват комунисти?

  1. А там дето управляват Герб са 100 години напред, сигурно.

  2. Защо от БКП станаха БСП – комунисти няма никъде и кой узакони ДПС- ах Жана Жана…

 36. VECHE MA GNUS OT TIQ HORA 27 godini go slusham

 37. Милионерката Нинова каза че ще оправи бедните българи !!!!!Ама вервайте с вяра се докарахте до тук !!!!!!

 38. Ако не даи боже доиде мафията Бсп на власт,жална маика на България.

  1. Въпрос на предпочитание пред герберската мафия.

  2. Герберската мафия прави около 5_10% от необходимото за България.Бсп мафията ще прави 0%

 39. Най-добре да си изберем пак мутрата, да ни е мирна главата. Ще бутаме със заеми, докато можем, пък после – каквото сабя покаже.

  1. Друго не, но потоп ГЕРБ със сигурност може да ни гарантира.

  2. Не разбрах само до преди мутрата добре ли живеехте или тогава плюете тези които сега чакате да ви оправят?

  3. Не плюя и не допускам да ме “оправят”.

 40. ПУНДА непоръбена…..В някой друг живот ще бъдеш първа политическа сила….

 41. Всички сте за разстрел. Само тогава ще се оправим. Пълна конфискация на цялото имущество до девето коляно.

 42. Ха,ха ! Вервай си ! Ама лошото е,че има глупаци ,които ти вярват !

 43. Да доунищожат това което е направено напоследък

  1. ? Кое е направено?

 44. Тези много си повЕрваха.

 45. Сама ще си вкара автогола!

 46. Трябва да се обединят всикчи за да се махне герб от власта за да я има България

  1. Първо ТИ трябва да се научиш да пишеш грамотно…Пък после се пробвай да разсъждаваш за власТТа! Не, че ще ти се получи…

  2. Аз може да не мога да пиша но ти във кой век живееш, или си сляпа

  3. Тук има един сляп,но ако той сам не прогледне,няма как да му се обясни

 47. Промяна към по-добро,или както преди.

 48. НЕ ЗАБРАВЯЙ!
  1 долар = 3000 лв.! Заплати – 5 долара! Пенсии – 3 долара! Хляб и олио нямаше за всички, затова се даваха с купони!
  15 фалирали Банки! Ридаещи хора пред гишетата! Окрадени от комунистическата вихрушка спестявания на народа ни, унищожени стотици хиляди съдби и семейства!
  ПОМНИ!!!

  1. Това е минало дай боже да не се случва това!А иначе всички са от едн дол дренки.Дано тия които ще са занапред да се чукнат по кухите глави и да помислят за народа си ,малко от малко,защото и те няма да са за дълго.

  2. Добре е първо народът да се чукне по главата и да прецени ПО ДЕЛАТА за кого да гласува! Иначе щом ще избираме кухи глави, до никъде няма да стигнем!

  3. Тя кухата глава и да я чукнеш друго освен дрънкане няма да се чуе.

 49. Невярваме на никого ваща мама.Всички правите театро пред камерите а после ядете и пиете заедно мамка ви и боклуци!

 50. Докато ни управляват безбожници, които си мислят, че са центъра на вселената и всичко трябва да се върти около тях, ще продължим да се разпадаме!

 51. Тя дали си вярва омръзнахами с тия лъжи имали хора освен ваща партия абе нахален като кумонист ….

 52. Даааааа,ще ни оправи,наистина !!!Ще откраднат е още няколко милиона и ние пак в блатото!!!От 27г. всички така доообре ни оправят,че свет ни се завива!!!

 53. Хубаво е човек да си има
  МЕЧТА ама да е реална

 54. другако нинова като чета коментарите под подобни постове, те са 20към 1 против вас – даже и твърдия електорат не ви вярва

  1. Собствените и фамилните имена се пишат с главни букви, научете граматиката и тогава коментирайте!

  2. специализирал съм демагогия и популизъм

  3. Освен ако това не е израз на Неуважение

 55. АЙ БОЖЕ,ВСЕ НЯКОЙ ТРЯВБА ДА НИ СПАСИЯ

 56. Нинова не е много кофти, но и тя е голяма мечтателка!

  1. Не е много?😂😂😂

  2. Нека бъдем милостиви!

 57. Да не забравиОрешарски каде без него

  1. Пише се “къде” – “Език мой, враг мой”

 58. НЕМИСЛЯ ЧЕ Е МЕЧТАТЕЛКА,ЗАЩОТО ВЕЧЕ ПРИ НАРОДА НЕ МИНАВАТ МЕЧТИТЕ А,САМО ДЕЛАТА.АКО БСП ИЗЛЪЖЕ НАРОДА ТОВА ЩЕ Е КРАЯ НА ПАРТИЯТА. ТАКА ЧЕ АЗ И ВЯРВАМ И ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП.

  1. Ми като си наивник гласувай

  2. Гласувайте за комунягите, но после не плачете , че сте най-бедните в Европа.

 59. Най -уродливата партия.Никога с комунягите.

 60. Електоратът на БСП е от времето на социализма, когато думата “справедливост” беше синоним на “привилегии” за своите и “задължения” за останалите. Няма как на хора с подобно мислене да им станеш симпатичен, ако не им осигуриш нещата, за които другите да им завиждат. Първо да спечелят изборите, после да постилат червения килим, че мераклии да се разхождат по него винаги се намират.

 61. Абе както преди,те друго не са учили!!!!

 62. България може да се ПРОМЕНИ само ако БКП,БСП и ДС ВЪРНАТ ОТКРАДНАТОТО.Всякакви други приказки са в полза на КРАДЦИТЕ.ФЕНОВЕТЕ на престъпната партия,трябва да накарат тези ИЗРОДИ които обраха България да ВЪРНАТ ОТКРАДНАТОТО.

 63. Те всеки път я променят. Дано нямате късмет.

 64. И тази вечер не пропуснахме “Корнелка и нейните смешки за лека нощ”.

 65. Корнелия е под ? И я харесвам и не… Трябва ама много голяма чистка в бсп и тогава пак ???? ????

 66. Какво ще промени ?Искала си Държавата ! НЕЙНАТА ДЪРЖАВА !

 67. Ха ха коментар.ако това стане отиваме на луната

 68. Ами де мечта де истина…

 69. Червените винаги са променяли България. Към по-лошо!

 70. Знаете ли какво е знамето на комунистите: върху метър плат три метра уста.

 71. Таз определено е кандидат кумик … 😀 Има ли нормален и трезво мислещ да гласува за тези УТОПИИ???

 72. През годините имахме демократичен избор. Без намеса на комунистите. Лесно е да търсим вина където я няма. Демократите и капиталистите в кавички доведоха хауса в подредения ни свят. Аз съм без страсна и безпартийна гражданка на. Бългагия.

 73. Приятелска забележка.Г-жо Нинова сменете си Коафьора…:)

 74. Не ги еиждате че са гладни като вълци през зимата и искат цялата баница.

 75. Не ви ли е ясно, че ако изборите се проведат при сегашния избирателен закон, ще са незаконни. И “спечелилият” също ще е незаконен. Т.е. ще е узурпирал властта! Ако все пак народът, чийто референдум не признахте, отиде да гласува, бъдете сигурни, че ще гласуват срещу вас. И понеже няма свестен за когото да гласува, ще даде гласа си за омразния ГЕРБ, който направи хитър ход, като популистки внесе проектозакон за мажоритарен вот. Политиката е проста работа, но не е за прости хора! Не харесвам никоя Партия, но ще го духаме заедно!

 76. Как ще ви ебе, тази дърта синьолива куровърта…. Само почакайте…

 77. Може, ама някой друг път, недай боже.

 78. …ХА ,ХА , ХААААААААААААААААА , тази и се привиждат миражи !!!

 79. От свиня мас и от комунист власт се сваля само с ножа.

 80. БСП ще промени България на кукуво лято. Тъпанарка!

  1. Оперно пеене, а такъв епитет за една хубава българска жена!!!

  2. Веска Вълкова Ха-ха-ха! Държава с хубост не се управлява.

 81. Ще я промени ! Справка – всички БСП правителства , управлявали след 1990 год. – Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски.

 82. Дано да доживеем !Много хубаво казано,но да не забравяме, че тяхната партия доведе България до блатото, в което се намираме!

 83. Тaзи женa е болнa зa влaст,кaкто всички отБСП.
  Вече сме им яли попaрaтa,знaем,кaк упрaвлявaт!

 84. Ще ни оправи,ще ни оправи,ах как ще ни оправи старата партия,не ни е за първи път! А всичко,което сега се каните да оправяте е от вашето „оправяне”!

 85. Тази е за 4километър.Кумонисти мръсни.

 86. Що тъй все лошо пишат за тебе и за партията ви? Май доста ви мразят.Не знам дали само пишат ама все ми се струва нещо назрява.Май отива към катран и перушина а?

 87. ама кога това викаш ше се случи или и ти не знаеш точно!

 88. Не смятайче всички сметки излизат криви.

 89. ПАК ЩЕ ЛЪЖЕ НАРОДА

 90. Блажени са вярващише.Господи прости им,те не знаят какво говорят!

 91. naivnici kolkoto si iskash i dokoga smiatat che ste im viarvame dokato ima naivnici ! aide nema nuzhda ot nategachi ne se naiadoha, ama dokato ima balami taka ste da e zasto vse oste viarvame v partii i tem podobni taka narecheni lideri samoizvani i izbrani ot budalite kato nas prostoliudieto koeto si zasluzhava iavno upravnicite !

 92. Наближава денят в който пак ще им искаме оставка с бунтове и палежи на партийния дом.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme