Хората в САЩ и Великобритания се страхуват от Трета световна война и Русия

rsz_ruska_povodnica_raketa_kalibar

Третата световна война може да започне в близко време и светът балансира на границата на най-големия конфликт в историята. Това показва проучване на изследователската компания YouGov, проведено сред жителите на 9 западни страни.

В допитването са участвали 9000 души, сред които жители на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Финландия, Норвегия и Швеция.

Редица участници в анкетата посочват, че установяването на световен мир през следващите години не само е малко вероятно, но най-големият международен въоръжен конфликт може да започне скоро. Трета световна война предсказват 64% от американците и 61% от британците. В подобен “мрачен сценарий” обаче не вярват жителите на държавите от Северна Европа.

Американците обясняват своите страхове от Трета световна война с предстоящото встъпване в длъжност на новоизбрания президент Доналд Тръмп. 59% от тях смятат, че Русия е основната заплаха. От нея се опасяват и британците -71%.

Хората във Франция се страхуват от тероризма. Над 81% от анкетираните там смятат, че в близко бъдеще в страната може да има нови терористични атаки. Френската общественост обаче не вижда заплаха в лицето на Русия.

epicenter.bg

Подобни публикации


loading...
  1. като се страхуват -да си натискат парцалите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Като се страхуват, да си помислят кои са си избрали да ги управляват.

  3. За Велика Британиа трета световна няма да има а само изпаряване !

  4. Да не се закачат с Русия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme