Очаквано: НАП изкара чисти парите на младите собственици на Дипломатическия клуб

diplomat_klub

Данъчните приключиха проверката на сделката за Дипломатическия клуб. Имотът беше придобит от трима студенти, а въпросът откъде са парите вече има своя официален отговор – от щедър човек. Според медийни публикации това е депутатът от ДПС Делян Пеевски.

Проверката на данъчните продължи няколко месеца, след като през септември тримата младежи без доходи платиха 8,5 млн. лева за имота в Бояна. Младите бизнесмени са Ванеса и братята Димитър и Йордан от Стара Загора. Момичето е фризьорка по професия, на 21 години. Дъщеря е на фермер и работничка в цех за колбаси, съобщи НТВ.

20-годишният Димитър Йорданов, който е милионер по документи, всъщност живее в общежитие на Минно-геоложкия университет срещу 42,50 лева на месец. Дели една стая с Кристиян. Той разбрал от телевизията, че съквартирантът му е толкова богат. Младият милионер не се похвалил на никой за новата си придобивка, разказва състудентът му Николай Лазаров.

„Аз не съм останал с впечатление, че е милионер. Съвсем нормално момче си е. Купува си дюнери, бургери, като всеки един студент. Пътува до Стара Загора с групи за споделено пътуване”, разказва Николай. Въпреки богатството си само на хартия, парите на младите милионери били чисти, обясниха от Националната агенция за приходите.

loading...
 1. Може да проверяват банковите ни сметки , а не могат да назоват юридическото лице с парите ?!

 2. Садили са картофи и са пестили от закуските хората .

 3. Това може да се случи само в България и не се знае докога.

 4. Въобще не вярвам- ама хич…пак пари под масата-корупция…

 5. Само дето от НАП не обявиха името на истинският “чист като сълза” собственик на милионите!

 6. Е та чисти са-нали са назаем???

 7. В България е така

 8. Ами „чисти“ са, както всички далавераджии в България. За това сме на такова дередже – най-големите крадци и престъпници се оказват „чисти като сълза“. Те продължават да ограбват държавата и народа безнаказано! При такава съдебна система друго не може да се очаква!

  1. то няма такава …….

 9. Триковете им са от хиляда нагоре. Народа ги знае, но на тях не им пука, защото са сигурни,че пак ще го излъжат.

 10. Комбината Кой и Той е ясна.

 11. Хаха.ами.това.си.е.България.не.се.чудете

 12. А, че не са техни и е отявлено мошеничество е друг въпрос! Скапана мошеническа държава!

 13. Нали все мрънкате за нови хора, млади и неопетнени?

 14. Никога няма да се оправим. Няма работещи институции.

 15. “Димитър Йорданов, който е милионер по документи, всъщност живее в общежитие на Минно-геоложкия университет срещу 42,50 лева на месец. ” А за мен няма общежитие, такива били правилата

 16. “Американската мечта” вече и в България….Кой не скача е червен. 27 години скачане и борба, борба и скачане, и най-накрая победихме. Българино, продължавай да скачаш, за да не се върне отново “мрачният тоталитаризъм” и да отнеме интересната възможност на някои да си играят с милиони, откраднати от другите…и отново животът ти да стане нормален и безинтересен….

 17. SIGORNO NIAKOI OT NAP SU6TO E V XOROTO……

 18. СПЕЧЕЛИЛИ СА ГИ С ПОТ НА ЧЕЛО…

 19. Един съсед си купи Опел Астра и плати колата изцяло. Докато оправи документите и се върне в къщи вече го чакаха трима купои от НАП. Като го почнаха пълна ревизия на фирмата 5 години на зад. Касаеше се за сума от 30 000 лв. За едрите мошенници няма НАП няма закони!

 20. Имаме достатъчно поговорки за такива случаи!

 21. Е та какво им е на парите!? Не миришат.

 22. е нямаше начин да е друго яче

 23. То не чееее-ама някакси ми се струва че НАП се римува успешно-с Лап….

 24. ощеведнъж става ясно в каква държава живеем…

 25. Няма как да ги изкара, защото те не са техни ! Ма и заглавия не може да напишете едно свестно.

 26. Зад тези стоят явно мощни “юнаци” и със стария изтъркан номер наречен “банков кредит” известно как отпуснат става поредният номер!Ние освен страната на идиотите сме и страната на чудесата!Разбира се,ако това всичко е вярно в публикуваният материал,защото и на това нямам никакава вяра!

 27. Как може един милионер да ползва общежитие, а един бедняк, на който родителите едва свързват двата края , но в името на детето си да го изучат са готови хляб и сол да ядат ще плащат луди пари за квартира? Къде е правдата, къде е гледал тоя ректор или и на него му е отекла гушата и си е затворил очите?Ами до последния , който им е дал частен заем да го разнищят от къде са му парите.Тъп народ, тъпа държава,безотговорни институций и корумпирани проверяващи и управляващи.

 28. НАП и прокуратурата да вземат да проверят чии са парите.Но не искат явно. Какво всчко досега.

 29. погнусен съм от демократичните ценности

 30. И аз очаквам едни милиони наследство от САЩ, но нещо се позабавиха…

 31. От такава….млада възраст опорочават децата си тези наглеци гдето са крали от нашия гръб! Но със сигурност ще има провидение. И на тези младите и някога децата им ще плащат за тяхните гяволъци…..!

 32. v tazi prodajna d’rjava njama na4in da e drugo.Koi vjarva 4e Biserov e nevinen ?

 33. Пак са играли яки подкупи. И кога ги спечелиха?

 34. ние живеем в една чиста и богата държава,мили ми хора,пийте и я карайте все така,вуте ви е виновен,да видим до кога ще я бъде България.

 35. С коя прахосмукачка ги изчистиха ! ? А-ха , тази на ГЕРБ !

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme