Бедстващи шофьори: Преспите са над 2 метра! Никой не почиства!

zatrupani-v-snega-avtomobili

Задръстването край Айтос беше над 6 часа. Беше много тежко. Никой не почистваше. Имаше много закъсали автомобили. На хората им свърши горивото и си изоставиха автомобилите. Може би заради това станаха и тапите“. Това каза шофьор, успял да се измъкне от снежния капан, цитиран от epicenter.bg.

Обстановката е много лоша. Около два метра преспи има. Чакахме 3 часа на едно място”, каза негов колега. Има хора, които са прекарали 12-13 часа в колите си в района на Айтос.

От МВР твърдят, че всички, които са искали да бъдат евакуирани, са били евакуирани. На хората, които са поискали да останат в колите си, им е дадено гориво.

Друго обаче разказват блокираните в снега. “В капана съм от снощи, от 19:30 часа. Двама полицаи дойдоха в 2 часа. Казаха да се приготвим за евакуация. И повече не ги видяхме. Нямаме и вода. Капка вода нямам. Пред мене има кола с дете на 4 години и жена. Целият поток минаваше по вътрешния път, потънахме на Миролюбово“. Това каза пред Нова телевизия шофьор.

Жена, която е блокирана в автомобила си на магистрала „Тракия”, едва успя да се свърже с БНТ, за да разкаже за положението си.

Картината, която Росица Стоянова обрисува, е кошмарна. “До такава степен е навял сняг, че вече и вратата не можем да отворим да излезем”, разказа тя по телефона. Връзката беше изключително лоша. На въпрос колко хора има около нея тя отговори: “Десетки българи. Видяхме бременни жени, видяхме деца. Не знам как се справят. На много хора им е свършило горивото. Започвам да се разболявам, но спираме парното, защото пестим от горивото“, каза още потърпевшата.

Никой няма представа кога движението ще бъде възстановено.

Подобни публикации


loading...
 1. По телевизията показват какво се прави, ако сте от хората които се самоуважават, моля истината и само истината.

 2. И къде е това,боклуци сте и такива ще си останете! Защо мълчахте при Станишев и батко и братко? Жалки сте,лъжци!

 3. Червени боклуци, вас няма кой да изчисти,че станахте много нахални.

 4. хахаха,червено от задниците ви да излезе,злобни,дребни душици

 5. КАКЪВ ИЗЯЩЕН ИЗКАЗ ИМАТЕ ,ГОСПОДА !!!УМОПОМРАЧИТЕЛЕН СТИЛ И РЕЧНИКОВ ПОТЕНЦИАЛ !!!БРАВО!!! ТОЛКОВА ВИ ПРИЛИЧА!!!ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА !!!НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА СПИРАТЕ!!!

  1. ЗАЩО ЛИ НЕ МЕ ИЗНЕНАДВАШ КАТО КАЗВАШ ОТ КАКЪВ ЖИВОТИНСКИ ВИД СИ !!!!А КОЛКОТО ДО ПОЛИТИЧЕСКАТА МИ ПРИНАДЛЕЖНОСТ НЕЩО СИ СЕ ПООБЪРКАЛ !!! И ПО -СПОКОЙНО, ЩОТО МОЖЕ ОТ ЗЛОБА ДА РИТНЕШ БАКЪРЧЕТО !! НЕ СЕ ПРЕСИЛВАЙ ДА ХВЪРЛЯШ ЖЛЪЧ НАЛЯВО И НАДЯСНО!

  2. Видво не можеш и да четеш или си от функционално неграмотните. Пише “със свине се говори…”, а не “свинете говорим…” 🙂

 6. Абе тъпаци тъпи.Като вали сняг и има виелица все ли сте с лопатата пред Вас да винете снега , за да не се потроши някой , защото Вие ще сте виновни ако се случи пред къщата Ви?Е няма по прост и тъп от българина.В цял свят има климатични проблеми , но хората разсъждават , ама имат с какво.Два дни ни омръзна да слушаме само предупреждения по ТВ и радиото ,че се очакват пътни проблеми, но българина не възприема,защото му липсва съзнанието.Тираджийте пък НЕ видели знак ,че не трябва да движат през деня.Абе тъпаци от всякъде.

 7. Това “ЧЕРВЕНО.БГ” е готово да ни почерни!!! Мерзавците гадни!

 8. АМИ, ИДЕТЕ ВИЕ, ЧЕРВЕНИ ГЛИСТИ ГАДНИ!

 9. Да, но все още имаме Лилянка Винеткова!

 10. Как да отидат , те са при руския посланик , да си вземат коледните рублички

 11. А , вас мръсни руски подлоги кога ще ви изчистем , ама за винаги.

 12. Само МАЛОУМНИК може да вярва на Червено.bg. Разбирате ли сега защо говори срещу Русия Плевнелиев, барабар с Обама?

 13. Тези преспи трябваше да са извън пътя, ако бандата на бб не крадеше и изпълняваше всички европейски изисквания при строителство на магистрали!!!

  1. По тъп коментар не бях чела Коларски от твоя!Как точно ще построиш магистрала ,за да не навява и вали по нея ?С навеси ли ?Много свят съм обиколила,но и там има виелици и задръствания ,и там има бедствени положения по пътищата им !Но там няма идиоти които карат със летни гуми и тираджии ,които да нарушават забрани !

  2. Капка Георгиева, трябва да си съвсем малко технически грамотна. Съоръжения предпазващи пътищата от навяване на сняг и образуване на преспи се правят винаги в райони с такава опасност. Не са скъпи, но са ефективни.

 14. Много сте гадни, червено бг и такива гадни ще си отидете от този свят. Колкото и да се старая да бъда позитивна в тази свята вечер, не мога. Отврат сте!!!!!! Нека Господ да ми прости!!!!!

 15. Хей червени дръзкачи пътищата са вече почистени.

  1. Браво дръзко момиче !

  2. Бяхте ли там, сред затрупаните и бедстващите? Ако да, браво на вас и оптимизма ви, ако не, не се намесвайте . Защото, преди пътищата да се почистят бяха минали повече от 10 часа в сняг, преспи и безсилие. И няма никакво значение кой пръв е извикал “царят е гол”, защото всички го виждаме. Винетките се увеличиха, а намесата на пътната агенция стана по-обтекаема и от дъвка.

  3. Аспасия Българо-гръцко Дружество , на бедстващите ,къде са зимните гуми,веригите, лопатите топлите дрехи,храна и вода, гориво ,като при зимно условие…Къде са поели на път ,като е предупредено да не се тръгва,а за винетките,но моля ви не се правете на прости,а ако беше лятно време и жега ще искате ли Борисов да ви прави вятър та да продължите …То да обясняваш на хора с поне малко сиво вещество ,а иначе падаш на неговото ниво …Убий врага с мълчание…

  4. Аспасия Българо-гръцко Дружество “Имам познати в малко градче на стотина км от Ню Йорк – разказваха, че никой чисти снега, докато синоптиците не кажат, че няма да вали поне още седмица. Училищата се затварят, били на свободен режим – задължени са в една календарна година да учат определен брой дни и часове, а кога – когато те си решат и според климата. Затова в САЩ учебните заведения имат много малка лятна ваканция. Обществените пари не се харчат залудо, след като е сигурно, че Господ сам ще стопи снега.”

  5. Пенка Добрева Това за много уместно ли ни го предлагате?

  6. Ведричка Атанасова Точно, за вас…………………………..!

  7. Аспасия Българо-гръцко Дружество , точно това е най-уместно,защото България не е толкова богата та да плаща на снегорини докато вали,защото няма полза от тази дейност.

 16. И още има коли там !!! Те сигурно там искат да посрещат Новата 2017

 17. Тези гербери умора нямат.

  1. Абе къде си се крила 45 години. -сволъч

  2. А любимите ви боко ,цецка , цецо кой бои смесиха , че сега са лилави.Когато мен ме изключваха , че съм фашист, такива нагаждачи като вас скандираха: винаги верни на партията

  3. Атанасова , нали знаеш , че мързеливи комунисти са и ББ , Цв.Цв. , ЦЦ , и още поне 90% от гербаджийте !

  4. Ведричка Атанасова
   Май забрави любимия ти Бойко от кои е
   хайде позабърши се отдолу че нещо май получи десетина спонтанни оргазма само като го гледаш

 18. На снимката се вижда, че се почиства! Стига с тия лъжи!

 19. Да бяхте дошли на Боровец тихо смълчано чисто сняг песни светлини танци млади хора където изнасяхме нашата програчма !

 20. На българина все някой трябва да му е виновен.Като знаят прогнозата каква е защо тръгват , а и горивото им свършило , а и капка вода нямали,айде стига вече

  1. Ами да, защо не си стоят по домовете, за какво им е тази свобода, нали?

  2. Като станете министри като Батман Бойко и си джиткате с голямото – тогава ще дрънкате! До тогава тихо и кротко, щото разваляте имиджа на Гробарите! Те още малко и ще извадят бухалката на непослушните тръгнали да празнуват Нова година със семействата си – майки и бащи, братя и сестри!

  3. Том Сойер.Покажете си лицата! Дотогава ще мълчите и няма да разваляте имиджа на държавата! Имахте няколко червени министри на БСП,които в такива ситуации бяха подпийнали! Какъв имидж само градяха!

 21. ПОРЕДНИЯ КАПАН И НА ВРЪХ НОВА ГОДИНА.

 22. Парите са успешно усвоени от манипуолаторите от ГРОБ за следваща изборна ИЗМАМА !

  1. Тошев, виж картинката, червени глупако!!! Как ще мине машината да почисти! И не яжте лайна , а отидете с Нинова, Паргов, Бойчев и помогнете! Къде на майка си в путката бяхте! Гроб сте вие, че вкарахте държавата в гроба, обрахте всичко на хората, червена измет!!!

  2. Стоян Славов ,защо се ядосваш на боклуци като този…

  3. Тошев явно няма на идея що е обилен снеговалеж с вятър 100 km/h

 23. А вие като ядохте черния х.й на Обама
  какво постигнахте ??? Терминал 2 всеки
  ден е пълен със роби на ЕС !!!

 24. КЪДЕ Е МЛАДЕЖКОТО ДВИЖЕНИЕ НА ГЕРБ ДА ВЗЕМАТ ЛОПАТИ

  1. А каде е младежкото движение на БСП бе пумпал

 25. Пак драскания и харесвания Сега,днес преди 30 минути.После отричате,че сте платени! Или сте невменяеми- всичко се оправи още вчера.Да ви публикувам ли за такива явления в европейска Русия и САЩ- Там кой открадна нещо бе манипулатори и драскачи?

 26. Интересно от къде ли ще мине почистващата техника?

 27. Вълка Беглец Никой не бяга от хубавото, а бягаха до 89 година с риск за живота си. И като отвориха границата, народът побегна от социалистическия концлагер, все едно, че е бил вързан.

 28. Търсете БСП ,те са на ход….

 29. Добре, че вие сте на пост!!!…

 30. Терминал 2,не е от вчера отворен.Нещо да кажем за Жан3$ заплата,преди това за Луканов( купони,обезценяване на лева,куфарчета. ) Станишев и Моника,тройката на Орешарски- защо ги пропускате другари? По пътя за терминала и те бая народ засилиха.Ама къде на запад бе- друго си е да си в Коми АССР…

 31. Пенка Добрева Ти на Вуте от вицовете ли си!

 32. Името ви е чудеснооо!

 33. „В капана съм от снощи, от 19:30 часа. Копирано от: https://cherveno.bg …….. да ама в 20.00 все още се минаваше …. А като видя какъв е пътя – къде е тръгнаал????

 34. На снимката ясно се вижда голяма снегопочистваща машина!!! Щом го виждаш с очите си и те продължават да те лъжат, че никой не чисти, какво остава за останалото. Не всички носим черени очила.

 35. На такава стихия не може да се устои
  все пак и в страна където пътят се подгрява от долу и там при такова положение би се заснежил и затрупал пътят

 36. на аборигените от БГ това си заслужават

 37. ТЕ ДА НЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ НАВРЕМЕ, А НАРОДА ВИНОВЕН ! СМЕШНИЦИ !

 38. И никой като не почиства, как се прибраха тези хора ? Хайде стига сте пригласяли на антибългарската пропаганда. Пътищари, военни, лекари и сестри, водачи на тежка техника – оставиха си си софрите и отидоха да спасяват хората. Никой не замръзна, всички се прибраха. Но това по bTV няма да го чуете !

 39. Бати боико и кака лиляна да покажат ка се чисти снега бес машини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme