Защо руският самолет с 92 души на борда се разби в Черно море

samolet

“Причината за катастрофата на самолета Ту – 154 може да е била или техническа повреда, или грешка в пилотирането. Версията за атентат я изключвам напълно! Самолетът е на Министерството на отбраната на Русия. Бил е във въздушното пространство на Руската федерация, не може да става дума за подобна версия”. Това заяви Виктор Озеров, председател на комисията по отбрана и сигурност в Съвета на федерацията, цитиран от kanal3.bg.

“Самолетът е трябвало да извърши след излитането си завой над морето, може да не е бил на нужната траектория”, каза още Озеров.

Техническа неизправност или грешка в пилотирането – това ще бъдат основните версии, по които ще работи комисията, разследваща случая.

Призори руски самолет с 92 души на борда се разби в Черно море. Той е летял за Сирия. В него са пътували военни и артисти от ансамбъла “Александров”, както и журналисти. Трябвало да пристигнат в руската военновъздушна база “Хмеймим” (Hmaymim) в арабската държава. Музикантите щели да изнесат Новогодишен концерт за руските военни в базата.

Подобни публикации


loading...
  1. ОТИДОХА СИ НЕВИННИ ХОРА,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme