“Реформаторите” не искат да оставят държавната софра! ГЕРБ и “Патриотите” ги подкрепят

reformatori-kuneva-lukarski-radan-kanev

Реформаторският блок се опитва да формира правителство в рамките на този парламент, защото едва ли “ще влезе” в следващия, коментират политически анализатори. Официално “Реформаторите” имат 22-ма депутати, но Радан Кънев обяви, че “неговите народни представители” нямало да подкрепят кабинет в рамките на това Народно събрание. Така че, в най-добрия случай – “Реформаторите” би трябвало да разполагат с подкрепата на максимум 15 депутати.

rsz_karakackanov_siderov_simeonov

При това положение опитът им да формират правителство е комичен и жалък. “Реформаторите”, на практика, се превръщат в “поставени лица” на ГЕРБ. Дори и те да ги подкрепят, както и популистката формация на “Патриотите”, отново няма да им достигне необходимия брой депутати, за да получат подкрепа в Народното събрание за формиране на кабинет. Поради това ще трябва да се обърнат към БДЦ на енергийния бос Христо Ковачки или към “Атака”, или към ДПС. Какво е това, ако не опит на всяка цена да “останеш в далаверата”, коментират гневни потребители на социалните мрежи в Интернет?!

Идеята, явно е, “видни реформатори” като Меглена Кунева и Петър Москов на всяка цена да останат във властта и да “усвояват пари”, колкото се може повече!

 

loading...
  1. Изпуснаха конците. Ще гледат парламента отвън. Купените гласове ще им стигнат колкото на цецка цачева.

  2. мамка ви мръсни СЕДЕСАРИ,окончателно ли ще довършите живота на Българина.смърт за вас,боклуци долни.

  3. Анонимен

    Типични гладни и жадни за власт боклуци.

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme