Лидерът на БСП: Кабинетът, който готвят не е по волята на народа, а по волята на Борисов

ninova-bsp-v-btv

“Не би трябвало да има такъв кабинет. И на референдума, и на президентските избори хората искаха промяна, а това което получават е “подмяна”. Такъв кабинет не е по волята на народа, а волята на Борисов”. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира пред bTV преговорите за формиране на правителство в рамките на този парламент с мандат на Реформаторския блок.

“ГЕРБ искат да протакат във времето, защото си мислят, че така ще печелят на изборите. Те така губят, а ние вдигаме подкрепата за нас. БСП не се плаши от избори” каза още тя.

“Променихме позицията си за референдума по следния начин: Ние гласувахме с 3 пъти „не” на изборите, но трябва да се съобразим с тези 2 милиона души и да започнем да използваме мажоритарната система. Предложението на г-жа Мая Манолова не е обсъждано с нас в БСП, не можем да го подкрепим на този етап”, каза още Нинова.

“Ако БСП не победи следващите избори ще подадете ли оставката си”? Това е въпрос на зрител на bTV, на който Нинова отговори така: “Аз си бях подготвила оставката и в нощта на президентските избори”.

radev-ninova

“Виждаме се с г-н Радев. Не сме обсъждали служебен кабинет, но чух че е готов. Ние не обсъждаме служебен кабинет. Не искаме да имаме влияние върху взимането на решение на генерал Радев. Няма да му редим нито кабинета, нито политиките”, каза в заключение тя.

bTV

loading...
  1. Е как да не е по волята на народа? Кой избра прецедента и бб? Сигурно тези 50 %, които не гласуват? Ами другия път да вземат да гласуват.

  2. Да се разкарват тея. Да си събират и бежанците. Меркел и Борисов вън от политиката

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme