Владислав Горанов противоречи на Бойко Борисов! Министърът на финансите в оставка е против правителство на Патриотите

vladislav-goranov

“Продължавам да смятам, че смисленото решение в момента не е да се подкрепи правителство на коалиция “Обединени патриоти”. Това заяви финансовият министър в оставка Владислав Горанов пред Нова телевизия.

“Най-правилното решение е да минем през избори. Според мен не трябва да се правят опити за ново правителство в този парламент. То няма да бъде силно и няма да има достатъчната подкрепа”, коментира той.

“За мен всеки парламент, в момента, в който не може да излъчи стабилно управление, застанало зад ясна доктрина, трябва да се разпуска веднага. Управлението не трябва да е самоцел на никого”, каза още Горанов.

“Няма нищо драматично, което се случва в момента. Държавата е далеч от ръба на някакъв колапс. Няма от какво да се спасява България, освен от популизма”, подчерта финансовият министър в оставка.

borisov

Така Владислав Горанов, който е от ГЕРБ, влезе в пряко противоречие с премиера в оставка и лидер на партията Бойко Борисов. Както съобщихме вчера, той обяви, че е готов да подкрепи правителство на Патриотичния фронт в рамките на този парламент.

 

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme