Трус в ЦСКА-София! След треньора Йорданеску си тръгва и финансовият благодетел на клуба Гриша Ганчев?

rsz_grisha_ganchev

Финансовият благодетел на ЦСКА-София Гриша Ганчев е пред сензационно оттегляне от клуба още през зимата, твърди електронното издание 7DniCSKA.bg! Бизнесменът е разочарован от случващото се в Борисовата градина и най-вече от натиска върху него. Той е недоволен от резултатите през сезона и от поведението на публиката.

Афектиран от мача с “Верея” на “Армията” снощи (1:1), веднага след него Ганчев е заявил пред най-близките си, че довършва реконструкцията на базата в Панчарево, след което дава акциите си на Христо Стоичков, твърди въпросният сайт. Така най-вероятно ЦСКА-София ще остане под управлението само на Христо Стоичков и Юлиян Инджов.

iordanesku

След поредната грешна стъпка, този път срещу “Верея”, снощи треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску обяви, че се разделя с отбора. От клуба изненадващо обявиха след провала, че ръководството е опитало да задържи Йорданеску, но той категорично е отказал и е настоял договорът да бъде прекратен по взаимно съгласие. До края на годината съставът ще бъде воден от Стамен Белчев, който е начело на втория отбор на ЦСКА.

Източник: topsport.bg, 7DniCSKA.bg

 

 

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme