Красимир Каракачанов не успя да устои на изкушението от държавната софра!

rsz_karakachanov_patriotichen_front

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов днес изрази готовност да стане премиер, ако Патриотичният фронт успее да състави кабинет в рамките на настоящия парламент. Представяме ви коментар по темата на изданието BNews (публикуваме без редакторска намеса).

Бившият агент на ДС Красимир Каракачанов обяви, че ще приеме  мандата за съставяне на правителство. Патриотарът заяви, че чрез това правителство ще изведе страната “през този труден момент”.

В студиото на Нова телевизия “машата на ГЕРБ” потвърди оправдателната теза на Патриотите, че “оставянето на страната в този момент дълго време със служебни правителство или правителства не е отговорно поведение”. 

Тази заявка потвърди прогнозата на BNews, че Красимир Каракачанов е поредната жертва на премиера в оставка Бойко Борисов в борбата му за завръщане във властта. Както писахме още през изминалата седмица, Борисов чертае стратегия по цели нощи как отново да си възвърне властовите позиции, които само за няколко дни изгуби. Планът се чертае задкулисно, а основните му точки се състоят във взимане на мандата от Красимир Каракачнов, последващ сигурен провал, който ще доведе до мощни граждански протести. Крайната цел е ясна – връщане на Бойко Борисов във властта на бял кон.

Според политически анализатори и социолози това е очакван ход и не бива да учудва никого. По думите им решението на Каракачанов е плод на огромните му властови апетити. Те са категорични, че това е неговият златен шанс да седне на премиерското кресло, макар и за кратко. От експерта гледна точка обаче твърдят, че чрез този ход “патриотите си отрязват главите” и на бъдещите парламентарни избори вотът им ще се стопи светкавично, тъй като държавата е в окаяно състояние. Те също не изключват хипотезата, че между ГЕРБ и Каракачанов, Симеонов и Сидеров има договорка,  целяща да обслужи премиера.

По този начин, макар народът ясно да показа, че не желае ГЕРБ в управлението на страната, Каракачанов възпира възможността му да упражни правото си глас. В социалните мрежи недоволни от това решение граждани единодушно възкликват, че “нов бардак със стари к**ви не” не желаят. Това обръщане срещу волята на гражданите не е за първи път. Припомняме, че негласно Патриотите, заедно с партията на Лютви Местан ДОСТ, подкрепиха кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева на втория тур от президентския вот. На много места в социалните мрежи се появиха твърдения, че Красимир Каракачанов за услугата е прибрал солидна сума от Борисов-Цветанов”.

Източник: bnews.bg

 

Подобни публикации


loading...
  1. патриот е…. душа дава…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme