Слави Трифонов на крака при Ахмед Доган?

trifonov-dogan

Слави Трифонов е забелязван повече от веднъж от жители на скъпия столичен квартал Бояна да гостува в резиденцията на Ахмед Доган, пише изданието 19min.bg. “Догановите сараи”, както е известна къщата, се намират в най-горната част на “квартала на богатите”, в полите на Витоша.

slavi-trifonov-ahemd-dogan

Колоната от скъпи автомобили на телевизионния водещ и охраната му се качвала до “Догановите сараи” няколко пъти около изборите за президент и референдума на Трифонов.

Това твърдят местни хора. Официално потвърждение на думите им до момента няма.

Каква е била темата на евентуалните беседи между водещия от bTV и почетния лидер на ДПС не е ясно, но може да се предположи. Вероятно са обсъдили как мажоритарната система облагодетелства едни “играчи” в българската политиката за сметка на други, коментира 19min.bg. Как минималната или нулева субсидия е благодат за партиите, които имат спестявания, но спира по-малките политически формации, които се опитват по честен начин да влязат политиката.

Това са двата основни акцента сред трите въпроса в референдума, защото задължителното гласуване е ясно – него го има и в Избирателния кодекс.

19min.bg

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme