Скараха ли се? Цветан Цветанов: Бойко избра Цецка, не давам оставка

rsz_cvetanov_borisov_3

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов изрази публично своето недоволството от решението на Бойко Борисов да определи Цецка Цачева за кандидат за президент на партията.

cvetanov-borisov

“Имахме решение на Изпълнителната комисия и всички дадохме всичко от себе си. Цачева беше избор на премиера. В момента правим анализи. Сега имаме среща с хората от 23 МИР (многомандатен избирателен район). Няма да си подам оставката. Дал съм всичко от себе си да направя пълна мобилизация на партията за изборите”. Това категорично заяви Цветан Цветанов пред Нова телевизия.

“Правим задълбочени анализи и целим да бъдем обективни в резултатите, които постигнахме. Не сме имали тролове, които да пишат срещу политическите ни опоненти. Кампанията ни винаги е била лице в лице с българските избиратели”, посочи Цветанов.

Той каза, че ГЕРБ няма да подкрепи Патриотичния фронт, ако се опитат да създадат правителство в рамките на сегашния парламент.

 

Подобни публикации


loading...
  1. Марио Тодоров

    Тия пък се скараха. Сега трябва да ги настаняваме в отделни, а не в обща килия. Отново повече разходи за данъкоплатеца генерират.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme