Кой създаде чудовището ГЕРБ?

hanns_seidel

Получихме на редакционната поща писмо на българин към фондация «Ханс Зайдел», финансирала създаването на ПП ГЕРБ в България. Публикуваме писмото без редакторска намеса

«Време е някой да Ви го каже високо и ясно.

Фондацията Ви „Ханс Зайдел“ носи основната вина за престъплението наречено „ГЕРБ“.

Тя е виновна пред германските данъкоплатци, които чрез данъците си я субсидират, за да „укрепва демокрацията“ зад граница.

Фондацията Ви е виновна пред едрия баварски капитал, който е основен спомоществувател и едва ли знае къде са отишли парите му в България и за какво точно.

„Ханс Зайдел“ обаче е виновна най-вече пред българския народ, на който нахлузи яремът наречен „ГЕРБ“.

Първият опит беше на Иван Костов с неговото бандитско управление. И там имаше „подпомагащи“ германски фондации.

Но такова брутално, такова нагло, такова арогантно, такова гангстерско, такова разсипническо, просташко и убийствено за народа и държавата управление, каквото беше управлението при режимът на Бойко Борисов е прецедент в историята на обединена Европа.

Натрапено на българския народ с Вашето любезно съдействие.

Сега благодарение и на фондация „Ханс Зайдел“ сме изправени пред поредната – трета национална катастрофа.

Кога е имало в България двеста самоубийства за три месеца?

Кога у нас са се самозапалвали хора, от безсилие,  отчаяние, от глад и мизерия, от страх пред бъдещето, от невъзможността да погледнат децата си в очите и да им обяснят, защо и тази вечер нямат дори хляб на масата?

А стотиците хиляди напускащи млади хора, ненамерили разумни причини да останат в Родината си, пишем ли ги на сметката Ви? А милионите отчаяни и обезсърчени, които не виждат смисъл да живеят?

Кой от ще отговаря за незаконните подслушвания на хиляди българи от купените с европейски пари модерни „цецомобили“?

За превръщането на службите за сигурност в гангстерска шайка и преторианска гвардия на неграмотните, скудоумни, комплексирани, шизофренни  творения Цветанов и Борисов? Защитаващи само техните мутренски интереси? С любезно съдействие на германската фонда?

Нали подпомагате и

— Националната асоциация на общинските служители в България
— Дипломатически институт към Външно министерство на Република България
— Министерство на вътрешните работи на Република България и подчинените му служби
— Министерство на правосъдието и Прокуратурата на Република България

Така германската фондация подпомага, да се превърнат в изтривалки на създадения политически „Франкенщайн“ – сдружението и после и партията „ГЕРБ“?

Ще поеме ли фондацията вината за смачкването на свободата на словото, за запушените усти на журналисти и главни редактори с тоягата на репресията на ДАНС, МВР и НАП и „морковите“ на раздаваните на „послушните медии“ европари, измъкнати пак от джобовете на европейските данъкоплатци?

Кой е отговорен за подчиняването и обезличаването на цялата съдебна система? За превръщането й в терористичен отряд, атакуващ неудобните предприемачи и измъкващ от тях имоти, пари и предприятия? За разправата с противниците на Цветан Цветанов като съдийката Мирослава Тодорова и стотици други като нея. За откраднатите с мутренски рекет вестници „Труд“ и „24 часа“ от законните им собственици. Хубави – лоши, но законни.

За стотиците монтирани съдебни дела, за произволните арести и побоища на невинни хора заподозрени в неподчинение на мафията „ГЕРБ“?

Включително родители на деца направили страница против „ГЕРБ“ във „фейсбук“!

Ще поемете ли отговорност за тотално фалшифицираните местни и президентски избори през 2011 г.?

За хилядите уволнени държавни служители в централната и общинските администрации само за да направят място на „калинките“ от ГЕРБ?

А причиненото от това разбиване на държавната административна машина да го пишем ли на сметката на германската фондация?

Самата Германия на колко още „калинки“ даде фалшиви дипломи с които да заемат висши държавни постове? И много от тях не бяха ли пратени да „учат“ в Германия с Вашето любезно съдействие… И такива работи ги научиха в Германия…

На колко фирми и НПО- организации плащахте в България и чужбина да сътворят, програмата, идеологията, структурата, идеята за партията „ГЕРБ“?

Включително и на тази немска фирма, в която аз самият работех. Колко обучения, колко семинари, колко „кръгли маси“, колко медийни изяви, колко цели медии и колко изборни кампании им платихте?

Интересувахте ли се от „проекта“ си „ГЕРБ“ когато съсипа фискалния ни резерв, фалира 300 000 фирми, остави половин милион безработни на улицата, благодарение на Вашите съвети? Когато гербаджиите заграбваха фирмичките на дребните и средни, та даже и големите предприемачи, разсипваха поминъка на хората, които нямат политическа протекция, когато Вашите лумпени от организираната престъпна група „ГЕРБ“ ги тероризираха с глоби и санкции, административен и полицейски рекет за да им вземат подкуп или целия бизнес?

Тогава отстрани ли гледахте?

А за разкапването на държавните институции градени от нулата с толкова много мъки вече 30 години, за потъпкването на законите, за разсипването на самата идея за правова държава, законност, ред и институции, кой е виновен? На това ли учихте нискочелите физкултурници – членове на великото Ви творение?

Целяхте да унищожите България ли? И почти успяхте!

И не ми казвайте, че „проектът“ Ви бил прекрасен, но се провалил „поради българските условия“.

Не ми казвайте, че не сте знаели кой е Борисов и кой е Цветанов и от какви отрепки двамата създават гръбнака на „партията си“.

Не ми казвайте, че не знаете кой уби Мишо „Бирата“, с какви пари Вашето „момче“ Цветанов си купи шестте апартамента, как така всички „гербери“ внезапно забогатяха дори и преди да са взели властта?

Вие следите ли изобщо, как се изразходват Вашите собствени пари? Парите на Вашите данъкоплатци?!!

И кой ги водеше в цяла Европа тези смешници да им урежда срещи с управляващите за да ги узаконите в очите на партньорите, като „новата надежда на България“, и да им създадете авторитет, който те изобщо няма как да имат. И червяхте ли се от приказките за „шменти-капели“ на премиера и от откровенията му как „Цецо копае труповете с багер“? Как ли се превежда това на немски?

Допускам известна доза вероятност да не сте знаели какво правите. Да сте били учудени от резултата на благородните Ви усилия. Едно да сте мислили, а друго да се е получило. Може би сте били добронамерени към България и идеята Ви да е била хубава.

Но ако е така, не е ли вече време за трезва преоценка, време за разкаяние?

Ще продължите ли да подкрепяте мафията „ГЕРБ“?

На какво разчитате? На незаинтересоваността на европейските държави към нашите проблеми?

На късопаметността на българския народ? На това, че ще Ви се размине?

Ами ако в Германия отговорните фактори Ви поискат сметка за провала на Вашия „проект“ „ГЕРБ“?

Но да оставим отговорността. Говорим сега за морал и съвест!

Въпросът е имате ли ги?»

https://youtu.be/iDeBdjZq8I8

Из задачите на фондацията, публикувани в нейния интернет-сайт:

„В служба на демокрацията, мира и развитието”. В това мото фондация „Ханс Зайдел” синтезира своята дейност и задача. Това мото се отнася както за нейния ангажимент в страната, по-специално разбира се в Бавария, така и в чужбина.

Разбирането за демокрация трябва да се придобива от всяко поколение. Точно на младите хора трябва да се разяснят политическите взаимовръзки. Само тогава ще можем да ги мотивираме да се ангажират сами и да поемат отговорност. За да го кажем накратко: Демокрацията се нуждае от политическо обучение.

Към тази дейност по убеждаване в нашата демокрация спадат също свободният, правов и социален ред, но и уверението в и залагането на основните ценности и норми на нашето общо дело в съзнанието на гражданите. Бързата и дълбока промяна, в която се намира човечеството, подсилва нуждата от ценностна ориентация, от свързване в надеждни структури и обозрим ред. Казано другояче: нарастващият натиск на новото върху държава и общество, икономика, наука и техника прави още по-необходимо обръщането назад към нашите исторически корени и нашите духовно-културни основи.

От своето създаване на 11 април 1967 г. фондация „Ханс Зайдел” се занимава с политическо обучение с цел – както е записано и в нашия устав – да се насърчава  „демократичното и гражданско обучение на немския народ в християнски дух”. С това политическото обучение на фондация „Ханс Зайдел” надгражда върху човешкия облик, към който принадлежат свободното развитие на личността и нейната собствена отговорност, както и социалната отговорност и солидарност. Тази задача е по-актуална от всякога точно в нашето време, в което изискването за повече собствена отговорност, за нова култура на самостоятелност и за активно гражданско общество все по-силно излиза на преден план.

 А ето и кои са партньорите на фондацията в България:

Партньори

Основните партньори на фондация „Ханс Зайдел” в България са:

 • Гражданско сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ (ГЕРБ)
 • Институт за икономическа политика
 • Национална асоциация на общинските служители в България
 • Дипломатически институт към Външно министерство на Република България
 • Министерство на вътрешните работи на Република България и подчинените му служби
 • Министерство на правосъдието и Прокуратура на Република България
 • Софийски университет „Св. Климент Охридски”
 • Дружество на преподавателите по немски език в България
 Кой е Ханс Зайдел?
hanns_seidel
Ханс Зайдел е роден на 12.10.1901 г. в Швайнхайм бай Ашафенбург. След матурата той следва право, германистика и икономика в университетите Вюрцбург, Фрайбург и Йена. През 1929 г. Зайдел получава  докторска титла по право и се установява като адвокат в Ашафенбург. През 1932 г. той става член на Баварската народна партия (БНП) и една година по-късно се кандидатира на изборите за градски съвет в Ашафенбург.
След поемането на властта от Националсоциалистическата работническа партия в Германия (партията на АДОЛФ ХИТЛЕР) е задържан на поста.
От 1940 до 1945 г. Зайдел служи във Вермахта и се бие срещу СССР на Източния фронт по времето на Втората световна война, уволнява като лейтенант от запаса на една танкова дивизия.
Американското военно правителство обявява политически Ханс Зайдел за областен управител на Ашафенбург, а за партията Християнсоциален съюз той се кандидатира успешно през 1946 г. за учредителното събрание и за баварския парламент. През септември 1947 г. министър-председателят Ханс Ехард назначава експерта Ханс Зайдел за баварски министър на икономиката….

bgr.news-front.info

Подобни публикации


loading...
 1. Изсмукани от пръстите глупости

 2. Когато човек се самоубива….е въпрос на лично решение.
  Но когато те преследва чевената власт и избиват всички казали нещо незначително за нея това е геноцит.
  Няма по лошо нещо от червеният геноцит.
  Нима забравихте
  ЛОВЕЧ….БЕЛЕНЕ….СКРАВЕНА….
  Нима това бяха червени СПА комплекси.
  Не….това бяха концлагерите на БКП.
  Тока че не винете другите които се опитват да ви изобличат в престъпност.
  Няма по голямо пресхъпление от това да откриеш паметник на човек разстрелян от теб…..

  1. Крум Страшни

   Първо научи бравописа,след това си спомни песничката:Джип,джип,джипката на Белене….шъ ти потрябва.Уха-ха-ха
   То все кУмунизъмъ,Путин,китайците и марсиянците са виновни на някои …..скачащи и доскачали се…

 3. Щом за някого е чудовище то ще му се случи да бъде чудовище.

 4. То много плач..А Тройната Коалиция не е ли чудовище?

 5. Тъпи провокации!!!!!!!!!

 6. Червени провокации и инсинуации!

 7. А чудовището ДПС кой го създаде?

 8. Много рев, много сополи от демокрадливата менажерия. Да вопресня късата памет. БСП е управлявала самостоятелно 838 дена или 8,8% от времето на прехода. В коалиция (с ограничена самостоятелност) 1874 дена или 19,6% от това време. Друг е въпросът доколко БСП е наследнице на БКП. През останалите повече от 70 % Времето беше ваше. Каква Скравена , какво Белене могат да се сравняват с поразиите ви? Намалели сме с три милиона. Тоест седем пъти по-големи загуби в хора от всички войни водени от 1878 г.

  1. А че сте купени е повече от ясно. Само който не ви е пожелал не ви е обладал.

 9. А кой създаде комунизма?……

 10. Знаете ли, напоследък като че ли отвсякъде взе да изпълзява от сенките физиономията на Тодор Живков, от когото БСП тъй “самоотвержено”се отрече в определен момент.Нима и този човек не ви прилича на него? А , като се загледате в жестовете и мимиката на Корнелия Нинова-не са ли това жестовете на комунистическия елит?

 11. Е, пак подписвам:г-жа Попова.

 12. А кой създаде чудовището БСП, което се гордее с миналото си?

 13. Само някоя нагла комунистическа свиня която не може да си намери място че народа си иска Бойко може да напише това.Гробари на народа и схемаджии.А за всички онези с късата памет които ги подкрепят ще ги поздравя март или април като си видят смешните резултати.

  1. А ти народа ли си че да се изказваш от негово име.Мутрата и мутренското управление на герб бяха най- мрачните години на тоя преход.

  2. Като цяло ми харесваш затова ще ти отговоря.Говориш за мутрите затова ще те питам кой ги създаде и кой им раздаде парите/някои като Луканов дори не успяха да си ги вземат/Престъпност има във всяка държава,но освен някакви епизодични до си виждал тази показност която демонстрираха.Къде са ‘Наглите’,’Киларите’,да си чувал скоро за Маргините.Да тях ги има, но кога се покриха.Кой ги създаде,Кой?Тези които създадоха Дпс,тези които си свалиха бай Тошо и си приватизираха всичко.Сега са техните деца и внуци.Абе ти в момента искаш да ми кажеш че ще гласуваш за тези които на 1 месец от управлението се опитаха да сложат Д.Пеевски за шеф на ДАНС.Пфу,мога да повърна.Вече се убедих че си заслужаваме всичко с такива като теб.

   1. Крум Страшни

    миленке,то кУмунизъмъ,Путин,китайците и марсиянците са ти виновни винаги.
    Нали скачахте,скачахте,оня червей с лакираните нокти уволни 12 000 от полицията,крадеца костов разпиля индустрията,ненормалника,4 години в психиатрията изнасял “лекции” фил явочника разпиля селското стопанство.
    Айде скачайте,кой не скача е червен,който скача е кретен-за 3 марки на ден/украИнците скачаха поне за 20-30 долара/доста по-умни от кретените български.

 14. Анонимен

  Мишоци които чак сега се сещат да лаят като кучета.Къде ги крихте тези гръмки истини до сега ЧЕРВЕНО БГ?

 15. Каква мазна и платена усмивка.Дори и на празника ни тровят.

 16. Комунистите не обичат българина да живее добре затова по всякакъв начин пречат -Лъжи -измами интриги и какво ли не

 17. Аз непрекъснато се питам кой създаде чудовището БСП Защото те унищожиха България и продължават

 18. Герб е рожба на САЩ с избора на Тръмп с него е свършено

 19. Всочко и още тук командват децата на уж партизаните в Бълхария. Я стига с твзи лъжо..те отдавна заминаха в САЩ или в друга страна. Но е и в Росия..попитайте го ….защоооо

 20. Това го знаят и децата. Лошото е, че никой не разсъждава. Една комшийка попита друга такава/бедна като въшка/: Защо мразиш БСП, да не би да са взели на баща ти фабриките?….Не знам дали съм ясна. Хора, които се захлебиха без образование и всичко, дето родителите им са били ратаи, които сега ми искат все пари назаем, харесват си ги. Халал да са им.

  1. Крум Страшни

   Браво.Точно в десятката,но на някои все кУмунистите им виновни.
   Както казваше баба ми:Една гладна въшка като се налочи,излиза на челото,да я видят и по-лесно да цвъкнат с пръст.

 21. Крум Страшни

  Много се седерасти и гейберасти се навират в този сайт.Написано е ЧЕРВЕНО.БГ.
  То шубето голям страх-надничат да видят накъде духа вятъра,да не би бай Тошо да е възкръснал,та да си вадят наградите като активни партйци,като цеца мамата,боко банкянски,свинетка,кр.велчев и 90% от седерастите и гейберастите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme