Красимир Янков от БСП: Няма как да се разберем с ГЕРБ

krasimir-iankov

“Репресивният апарат на държавата беше включен на 100%. Самият Борисов предизвика да му бъде дадена ясна оценка дали той трябва да бъде премиер, дали да се занимава с политика занапред. Самият Борисов трябваше да получи това доказателство за отношението към него и неговата партия, която е преяла от власт. БСП има принос за победата на Румен Радев и Илияна Йотова. Истинската победа е на суверена – българските граждани, които се противопоставиха на страховете”. Така народният представител от ПГ на “БСП Лява България” Красимир Янков коментира пред “Канал 3” изборната победа на ген. Румен Радев.

krasimir-iankov

“Сега задачата на БСП е да стане първа политическа сила и да сформираме кабинет. Действително от гласовете, които има кандидат президентската двойка, от ГЕРБ има 12% – 240 хиляди поддръжници на ГЕРБ, около 200 хиляди симпатизанти на Патриотите, около 200 хиляди от електората на ДПС, са дали подкрепа за Румен Радев и Илияна Йотова”.

БСП няма да прави безпринципни коалиции. Ние ще предложим конкретни мерки във всички сектори, които са в криза и ще търсим решения”, категоричен е Янков.

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme