Ген. Радев ще се срещне с граждани в Казанлък, Раднево, Гълъбово и Братя Даскалови

rsz_gen_radev

В неделя (23 октомври) кандидатът за президент ген. Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, ще се срещне с граждани в Казанлък.

rsz_gen_radev

Срещата е от 10.00 часа в ДК “Арсенал”.  В нея ще участват и жители на Павел Баня, Мъглиж, Гурково и Николаево. В Града на розите беше сформиран Инициативен комитет за подкрепа на кандидатурата на ген. Радев.

В 14.30 часа той ще бъде посрещнат от жители на община Раднево до Архитектурния комплекс “Св. Иван Рилски”. В кафе-клуб „Модерно” от 15 часа ще започне среща с граждани.

В 16.30 кандидатът за президент ще посети Гълъбово. Той ще проведе среща с обществеността в голямата зала на ДК „Енергетик”.

В 18.30 ген. Радев ще бъде посрещнат от жителите на община Братя Даскалови. Срещата ще започне в 18.45 часа в читалището „Пейчо Минев-1905”. Да се срещнат с кандидата за президент ще пристигнат и граждани от Чирпан.

Заедно с ген. Румен Радев на събитията ще присъстват председателят на Областния съвет на БСП Румяна Динева, народните представители от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛ ГАРИЯ Драгомир Стойнев, член на ИБ на БСП и Георги Гьоков, общински съветници на левицата, председателите на общински  съвети и членове на Младежкото обединение на БСП.

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme