СТАВА СТРАШНО! Социолозите със Заповед да Крият, че ГЕН. РАДЕВ ВОДИ В ПРЕДИЗБОРНАТА БИТКА! Цачева е Аут! 

radev_cachevaОт началото на кандидат-президентската кампания в България Социологическите агенции поднасят тотално фалшифицирани резултати, но колкото и да ги манипулират, истината лъсна! Изтече информация, че генерал Радев води вече с един процент на Цецка Цачева.

А след днешния дебат по Бтв, където той говори розумно и точно, а тя – като партийна секретарка, разликата между тях е набъбнала до 4 процента в полза на Радев.

Вместо това обаче четем, че Цецка бие опонента си поне с осем процента. Платени клакьори и телефонни тролове вият от ранни зори по сутрешните блокове на телевизиите за да създадат илюзията, че целият народ тръпне в очакване на онзи паметен миг, в който Цецка ще стане майка на нацията.

Няма как социолозите да кажат истината. Те са лапнали тлъстите пачки на Сорос и ГЕРБ и ще реват до последно, че Цачева е най-добрият кандидат, а останалите й дишат прахта. Стигна се дотам, че тя вече сама си вярва и под път и над път използва израза „като стана президент“, а не „ако стана президент“.

Нарочно се омаловажават и резултатите на Орешарски и Татяна Дончева, като вместо това се надуват тези на Каракачанов и Калфин.  В обществото се създава пълно объркване, а след като вчера се разреши гласуването с повече от 35 секции, Местан веднага сервилно каза, че ДОСТ ще подкрепи Цецка.

Трезвата преценка показва, че на тези избори един срещу друг са изправени двама напълно неравностойни противници. Цачева, като бивша партийна секретарка, бълва клишета на килограм, а партийно необремененият Радев говори разумно и от сърце. Той няма тъмни петна в миналото, а Цецка е навъртяла доста. Той не е изцапан от мръсна политическа кариера, а тя е омазана до ушите. Той е партирот, а тя е далеч от патриотизма.

Той мисли за България, тя – за ГЕРБ.

Той е самостоятелен, тя – кукла на конци.

Той има концепция за сигурността и независимостта на България, тя е зависима от господарите на шефа си.

Тези разлики драстично лъснаха и днес в ефира на Бтв.

И въпреки агитката, доведена да я подкрепя пред сградата на телевизията, спечели Той без нито един платен клакьор.

Телевизии и социолози се излашиха да кажат кой е победил от дебата.

Защо ли?

Мълчанието е злато.

Но не винаги.

В случая е знак за поражение. Знак е и за едни взети от Сорос пари, които май този път са хвърлени на вятъра.

Ще кажат ли някога истината родните социолози?

Или ще се осмелят чак след изборите… Когато изтече финансовият им ангажимент към ГЕРБ и се уверят, че вятъра е повял наляво!

Само Татяна Буруджиева каза, че Цецка е надминала дори себе си в „таланта“ да говори в евро-атлантически клишета с гласа на Бойко Бориов. А Ген. Румен Радев също надхвърлил очакванията й с това, че като човек извън политиката до момента, на дебата се представил като отличен държавник. Skandalno.net

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme