Ген. Румен Радев: Реформаторите избраха яслата на властта

radev-iotova-ninova

БСП очаква добри резултати на президентските избори и голяма подкрепа за президентската двойка ген. Румен Радев и Илияна Йотова. Това обявиха двамата в Бургас.

radev-iotova-ninova

Кандидатът за президент ген. Радев коментира събитията от последните дни в парламента. Той заяви, че премиерът Бойко Борисов е свикал своите депутати спешно, след като самите те са си гласували да излязат в отпуск.

Борисов постави условие на управляващата коалиция. С това се прекрати  странното състояние на Реформаторския блок, който беше изправен пред избор яслата на властта или моралната полза. Те избраха яслата“, заяви Радев.

Той призова Министерския съвет да отмени наредбата за интеграция на бежанци. “Тя е опасна, не работи за националната ни сигурност и ще генерира огромно напрежение. В нея няма никакви лимити за брой чужденци, които ще се интегрират. Няма критерии за интеграция”, каза ген. Радев.

“Министър-председателят усеща, че губят изборите и прави последни усилия да събере коалицията, която се опитва да закърпи. Това бе унизителна ситуация за няколко министри, които не са от ГЕРБ и могат да се нарекат само марионетки”. Това заяви кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова.

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme