Депутатът от БСП Стоян Мирчев: ГЕРБ тихомълком си организират изборите

deputat-mirchev-bsp

Не само парламентът, но и държавата България се превърна в шута на Европа, в шута на света. Нека си припомним случая за генерален секретар на ООН. ГЕРБ започват да влизат в изолация. Все по-трудно им е да организират парламентарен кворум, за което обвиняват опозицията. Държавата започва да се тресе от много скандали”. Това заяви пред телевизия “Bulgaria On Air” депутатът от БСП Стоян Мирчев.deputat-mirchev-bsp

Той каза, че не може изборите да са причина за закриване на парламента. “Държавата е замразена, за да може ГЕРБ тихомълком да си организират изборите”, смята Мирчев.

Народният представител смята, че квадратчето “Не одобрявам” в изборните бюлетини е пореден пропуск в законодателството. “Не може човек да загради, че не подкрепя никой, а гласът му да се калкулира към общия процент гласували и в следващия момент да стане недействителен”, категоричен е народният представител.

ГЕРБ влизат в пълна изолация. Всеки изминал ден остават сами. Много трудно комуникират с другите участници в политическия сектор. ГЕРБ катастрофират държавата за пореден път. Ние от БСП сигнализираме и се борим срещу това нещо ”, посочи Мирчев.

Той посочи, че все още има опасност от фалшифициране на изборните протоколи.

Относно българите в чужбина, които искат да гласуват, Мирчев каза, че те ще могат да упражнят своя вот, но държавата е длъжна да им осигури това право.

Източник: bgonair.bg

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme