Депутат от БСП: Военният министър Ненчев е назначил бивша проститутка за началник, а още не е сменен

zafirov-bsp

Депутатът от БСП Атанас Зафиров изрази възмущение, че Николай Ненчев все още е министър на отбраната. Причината – и в съда е станало ясно, че е назначил бивша проститутка за началник на отдел “Снабдяване и търговия – МО”. Зафиров не скри възмущението си и от твърдението на военното министерство, че те не знаели за криминалната регистрация на въпросната началничка.zafirov-bsp

“Омерзен съм, че подобни хора са допускани до висшите ешелони на властта”, коментира народният представител пред Канал 3. Съпартийката на министър Ненчев е била отстранена от работа през миналата година. Това е станало след трикратен отказ на ДАНС да й бъде даден достъп до класифицирана информация.

“Продължавам да твърдя, че въпросната госпожа има регистрация за такива деяния. Беше ми показан документ от районно управление, че тя няма регистрация и още тогава ми беше ясно, че този документ е фалшив. Няма как физическо лице да вземе такъв документ”. Това каза още народният представител, който е член на Комисията по отбрана в Народното събрание.

Източник: kanal3.bg

 

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme