Стефан Данаилов в Стара Загора: С ген. Радев и Илияна Йотова ще изиграем хорото на победата

“С ген. Радев и Илияна Йотова ще изиграем хорото на победата”. Това заяви Стефан Данаилов в Стара Загора. Той е председател на Инициативния комитет за издигане на кандидатурата за президент на ген. Румен Радев и за вицепрезидент на Илияна Йотова. rsz_danailov

“Илияна е завладяна от хуманност към хората, социално мислещ човек, ангажиран с политиката. Като вицепрезидент ще се захване сериозно с народните дела”, категоричен беше един от най-обичаните актьори в България.

Той подчерта, че през целия живот професията на ген. Радев е била такава, че той първо е мислил, а после е действал, за разлика, от един друг генерал, който действа, но не мисли.

“Разчитаме на тях, но и те могат да разчитат на нас, които сме тук и в цялата страна, които искат нещо ново да се случи в нашия живот. На добър час и успешна кампания, в което не се съмнявам”, заяви Стефан Данаилов.

Близо две хиляди социалисти и симпатизанти от Стара Загора, Казанлък, Чирпан, Раднево, Гълъбово, Павел баня, Мъглиж, Гурково, Николаево, Опан и Братя Даскалови се събраха в петък за откриването на кампанията на ген. Радев и Йотова.

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme