Неправителствени организации атакуваха президента Радев поради конвенцията за „третия пол“. Кой ги финансира?

rsz_prezident_radev_rech

Неправителствени организации – част от които защитават хомосексуалните хора, нападнаха в публичното пространство президента Радев.

Те го обвиниха, че „задълбочавал разделението в обществото„, защото не подкрепял скандалната „Истанбулска конвенция“ за измисления „социален“ пол, който доби популярност като „трети“ пол.

През миналата седмица в Брюксел държавният глава определи отлагането на ратификацията на конвенцията като „победа за българското общество„. Той я нарече „зле написан документ„, който отнема правомощия на държавата и ги предоставя на организации от неправителствения сектор. Те не закъсняха да потвърдят тезата му с острото си писмо.

По интересното обаче е – кой финансира подобни организации и реално колко хора членуват в тях. Най-вероятно – част от тези НПО-та са регистрирани от едни и същи физически лица, които получават пари от международни организации на хомосексуалните хора. Това коментират анализатори. Те смятат, че въпросните неправителствени организации целят да разпространят измислената „джеднър“ идеология в детските градини и училищата у нас.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme