Корнелия Нинова обвини втория човек в ГЕРБ в лъжа

rsz_kornelia_ninova

Във връзка с горещия дебат “за” и “против” ратификацията на „Истанбулската конвенция“ – г-н Цветан Цветанов лъже, че по време на заседание на съвета на ПЕС в Лисабон съм подкрепила конвенцията. На нито един международен форум не съм гласувала за нея„. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в социалната мрежа Фейсбук.

„ГЕРБ – очевидно ползвайки вътрешна информация от ПЕС, подвеждат българските граждани. Те показват списък с делегатите, които са се регистрирали за участие във форума, представяйки го като списък на гласувалите„, разкри Нинова.

Позицията ми е последователна и ще остане такава отначало и докрай. И като политик, и като жена, винаги ще се боря за правата на жените. Но също така – винаги ще се боря против това – жените да бъдат употребявани като знаме за силово налагане на българското общество на „джендър“ идеологията и т.нар. „социален“, а по същество – „трети пол“, както и срещу въвеждането им в българските училища. Да пазим децата!“, категорична е лидерът на социалистите.

Също днес Нинова опроверга политическите си противници, че БСП се отказват от идеята за референдум – „за” или „против” скандалната „Истанбулска конвенция“. Тя обясни, че социалистите променят въпроса, който предлагат да бъде зададен на допитването. БСП настояват той да бъде: „Против ли сте Народното събрание на Република България да ратифицира така наречената „Истанбулска конвенция“ от 11.05.2011 г.?„.

 Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme