БСП с важен коментар за политическата ситуация в България

rsz_1pozitano_20_bsp

„Няма съмнение, че Корнелия Нинова е напълно решена да съди всеки един, който свърже името ѝ с корупция или с проекта „Цанков камък“. Това заяви пред „Нова телевизия“ членът на Изпълнителното бюро на БСП и депутат от левицата Крум Зарков.

„Българската публична среда става все по-отровна. Има много напрежение сред управляващите. Те се объркаха със сигнала за „Цанков камък“. В него няма имена, не се разбира за какво е подаден. Ние не се притесняваме от сигнала в прокуратурата за „Цанков камък“, подчерта Зарков.

Zarkov za Cankov kamak

„Нямам никаква представа – дали този сигнал е свързан със слуховете, че Ахмед Доган ще бъде арестуван“, коментира още той. Народният представител допълни, че не знае какво се случва в Движението за права и свободи.

„Самият факт, че се говори за ново правителство – след само 100 дни на власт, говори достатъчно за това управление“, обяви Крум Зарков.

„БСП е опозиция. Не знам нищо за сценарий, при който партията ни – заедно с Ахмед Доган, иска да свали Борисов от власт. Не се занимаваме със слухове. Никой не ни докладва какво се случва между Борисов и ДПС“, коментира народният представител.

 

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme