Вицепрезидентът Илияна Йотова: Санкциите срещу Русия трябва да бъдат отменени, служебният кабинет не работи в полза на БСП

rsz_iliana_iotova

„Трябва постепенно да се пристъпи към отмяна на санкциите срещу Русия”. Това заяви пред Нова телевизия вицепрезидентът Илияна Йотова.

„България изобщо не е сама в тази позиция. Има много гласове по тази тема дори и в Германия. Има приета декларация на френския парламент за отмяна на санкциите, защото те вредят на обикновените хора в европейските страни”, подчерта Йотова.

„С президента Румен Радев работим добре. Работим в екип. Съветваме се за неща, които трябва да излязат като общи позиции. Виждаме се тогава, когато е необходимо”, каза още тя.

Вицепрезидентът защити работата на служебния кабинет на Огнян Герджиков.

Илияна Йотова отхвърли обвиненията, че служебният кабинет работи в полза на БСП и обясни, че подобни нападки е имало и срещу правителство на Георги Близнашки.

„Мина вече почти месец и очевидно тези тежки съмнения, за които говорите, не се потвърждават. Нещо повече, няма абсолютно никакъв натиск“, заяви Йотова.

Подобни публикации


loading...
  1. Държавата едва крета, санкциите срещу Русия са важни за Йотова. Добре, че вече сте ясни на Европа.

  2. Куха червена лейка добре ,че беше в Брюксел та малко се отрака ,вмирисаните ги гони „деменцията “ и още си мислят ,че бай Тошо ги ръководи!…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme